Theta Healing teremtés tanfolyam BUDAPEST - 2024. ápr. 22-23. - ilovetheta.hu

Budapest XI. kerület Kruspér u. 3.
5 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5037660
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
Minden nap 15:00-kor kezdünk.

I LOVE THETA - THETA HEALING - TEREMTÉS ÉS BŐSÉG

Hogyan teremtsek úgy, hogy az valóban megvalósuljon?
Mit szeretnék igazán a szívem mélyén?
Kinek a hitrendszerei szerint élem az életemet és ez még mennyire felel meg nekem?
Egyáltalán létezik olyan, hogy valaki a pénz világában is sikeres és a szerelemben is?
Mit jelent számomra a siker?
Hogyan éljem meg úgy a pillanataimat, hogy azt pozitívan értékelem?

Úgy érzed, hogy szükséged van még egy kis plusz segítségre, ahhoz, hogy az irányítást, a teremtést és a bőséget átéld és sikerre vidd az életedben?

Van még benned némi bizonytalanság és még nagyobb bizonyosságot szeretnél szerezni a Theta Healing segítségével történő teremtéseiddel kapcsolatban?

Ha igen, akkor gyere el a Theta Healing Teremtés és Bőség tanfolyamára és szüreteljük le együtt a bőséges termést adó fát, ami folyamatosan terem!

Amennyiben máshol végeztél Theta Healing tanfolyamokat, de szeretnél más nézőpontból, az I Love Thetan keresztül is tapasztalást szerezni, abban az esetben is várunk sok szeretettel.

Ha szeretnél bővebben olvasni a Theta Healing Teremtés és bőség tanfolyamáról, akkor ezen a linken keresztül megteheted és egyben jelentkezni is tudsz tanfolyamunkra.

http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-teremtes-es-boseg-tanfolyam/

Mit tartalmaz a tanfolyam díja?
- Think központ szerződés,
-munkafüzet,
-Think hivatalos oklevelét,
-gyakoroljuk az ásást is, átbeszéljük, az ismétlés szintén

AJÁNDÉK, mert az ásás átismétlése nem része a Teremtés tanfolyamnak.

AJÁNDÉKOT tőlünk Neked: 1 ingyenes online ásást, ennek értéke 20.000 Ft. A tanfolyam után 3 hónapig saját részre felhasználható.

Visszajelzések a tanfolyammal kapcsolatban:
"Folyamatosan dolgoztam magamon, de úgy éreztem, hogy van valami amihez nem férek hozzá. Nos, ennek a megértése megérkezett a tanfolyam során, miközben vettük a tananyagot. Egyszerűen leesett a tantusz, és nem is ástam rá. Mióta a tanfolyamon voltam sokkal magabiztosabban állok hozzá a pénzügyeimhez és már nem hónapról-hónapra élek, képes vagyok megtakarítani. Áldás!"

"Úgy éreztem mindig is, hogy valami nagyra vagyok hivatott, ezért is végeztem el sok-sok tanfolyamot, fejlődni akartam. A napjaimat boldog felszabadultság érzésben töltöttem. Aztán történt egy tragédia a családi életemben és minden megváltozott, egyszerűen hiába akartam valamit elérni, azt nagyon kínkeservesen tudtam csak megvalósítani. A tanfolyam rávilágított az egyik olyan hitrendszeremre, ami úgy érzem, hogy mindennek az alapja volt és természetesen arra is rájöttem, hogy honnan ered, nagyon mélyre elástam magamban, de feloldásra került a tanfolyam során. Azóta ismét szárnyalok!!!!! A régi "tragédiát" már nem élem meg annak, hanem a tanulási folyamatom egy részének. Nagyon hálás vagyok, sok-sok évi lefojtottságból és az ebből következő nehézségtől tudtam megszabadulni ennek a blokknak az elengedésével. Imádtam a tanfolyam minden egyes percét."

"Ezen a tanfolyamon olyan dolgokat hallottam, hogy csak pislogtam. Ági nagyon felkészült és látszik, hogy olyan profi, amilyen én majd szeretnék lenni, nem lehet tőle olyat kérdezni, amire nem tudja a választ. Amúgy nagyon kritikus ember vagyok és maximalista, de ezzel a tanfolyammal jól választottam Áginál. Sajnálom, hogy az előző tanfolyamokat nem nála végeztem. Szuper, hogy nála tanultam meg a Teremtés és Bőséget, nemcsak a tananyaggal bővült a tudásom, hanem sok-sok minden mással is, és hát az ásások, azok valami fantasztikusan sikerültek! Majd kicsattanok! Köszönöm."

Tanfolyam díja: 150.000 Ft.
Részvételi feltétel: TH alaptanfolyam, TH haladó tanfolyam, TH dig deeper tanfolyam.

Ha szükséges, kérj bátran ösztöndíjat!

Várunk Téged is sok szeretettel, akkor is ha máshol végeztél és akkor is, ha szeretnél ismételni. Köszönjük, ha megosztod programunkat egy kattintással a Facebookon! :)

Szeretettel várlak a tanfolyamon:
Duzmath Ágnes
TH tanár, TH konzulens, kineziológus, családállító, life és business coach, közgazdász
www.ilovetheta.hu
www.eltreform.hu
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCguERQgT4UXrZCbfEtuj1Cw/videos

"Tegyél az éltedért még ma, hogy a céljaid minél hamarabb megvalósuljanak." I LOVE THETA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Duzmath Ágnes - ilovetheta.hu

  • 06-70-6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u. 3.


Hasonló hirdetések

  • Theta Healing Dig Deeper, Áss mélyebbre tanfolyam (Egyéni VIP)
    Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
    Hogy miről szól ez a tanfolyam? Az "ásásról"! És mi az az "ásás"? Ha voltál Theta Healing alap és haladó tanfolyamon akkor TE már ezt tudod, ha valamiért mégsem értenéd, vagy szeretnél az ásásodban tovább fejlődni, szeretnél gyako...
    • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
    1 napja, 15 órája
  • Theta Healing haladó tanfolyam BUDAPEST - 2024. ápr. 2-4. - ilovetheta.hu
    Budapest XI. kerület, Kruspér u.
    Minden nap 15:00-kor kezdünk, ha online szeretnél jönni, szólj. www.ilovetheta.hu Szeretnél a Theta Healing haladó tanfolyamának segítségével még nagyobb sebességre kapcsolni a Theta Healing világában? Szeretnél még több gyakorlatot, még több ismeret...
    • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
    1 napja, 15 órája
  • Theta Healing haladó tanfolyam BUDAPEST - 2024. ápr. 15-17. - ilovetheta.hu
    Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
    Minden nap 9:00 órakor kezdünk. Szeretnél a Theta Healing haladó tanfolyamának segítségével még nagyobb sebességre kapcsolni a Theta Healing világában? Szeretnél még több gyakorlatot, még több ismeretet elsajátítani a Theta Healinggel kapcsolatban? S...
    • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
    1 napja, 15 órája
  • Theta Healing Dig Deeper tanfolyam BUDAPEST - 2024. április 20-12. 9:00
    Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
    Hogy miről szól ez a Dig Deeper tanfolyam? Az "ásásról"! És mi az az "ásás"? Ha voltál Theta Healing alap és haladó tanfolyamon akkor TE már ezt tudod, ha valamiért mégsem értenéd, vagy szeretnél az ásásodban tovább fejlődni, szer...
    • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
    1 napja, 15 órája
  • Theta Healing alaptanfolyam BUDAPEST - 2024. ápr. 2-4. Budapest. - ILOVETHETA.HU
    Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
    Minden nap 9:00 órakor kezdünk. Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet? Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél kiszállni az elmulasztott lehetőségek mókuskerekéből? Mikor szeretnél végre igazán tenni az álmaidért, most vagy mé...
    • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
    5 napja, 17 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Duzmath Ágnes - ilovetheta.hu

  • 06-70-6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u. 3.