Ezt a hirdetést archiválták.

XI. ker., Budai Bolero lakóparkban eladó 3 szobás, erkélyes, új lakás - Budapest XI. kerület, Kelenf

Budapest XI. kerület Kelenföld Alíz utca 6
3 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Műszaki Egyetemnél eladó lakás!
    Budapest XI. kerület, Budapest
    Budafoki út legzöldebb részén, Bauhaus, liftes társasházban, IV. emeleti, napfényes, K-NY fekvésű ,mindkét irányban zöldre néző, 1,5 szoba -hallos, két erkélyes fiatalos lakás tulajdonostól eladó ! A lakás hő és hangszigetelt üvegezésű nyílászárókkal...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    41 perce
    69 900 000 Ft
  • SASHEGY ALJÁBAN, TERASZOS, ERKÉLYES LAKÁS AUTÓBEÁLLÓVAL ELADÓ!
    Budapest XI. kerület, Sashegy, Nedecvár utca
    Csak az iroda kínálatában! IRODAI, vagy EGYÉB szolgáltatói tevékenységre IS ALKALMAS INGATLAN! ŐSFÁS KERT, KIVÁLÓ LOKÁCIÓ ÉS KÖZLEKEDÉS! XI. kerület frekventált, csendesebb részén, a SASHEGY aljában ELADÓ egy EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ és HANGULATÚ, belső KE...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    2 órája, 32 perce
    144 900 000 Ft
  • Budapest XI. kerület
    Csak az iroda kínálatában! XI. kerületben a DUNA PART, ALLEE KÖZELÉBEN ELADÓ egy GÉPESÍTETT, ERKÉLYES, NAPFÉNYES, EMELETI, liftes házban lévő TEHERMENTES TÉGLALAKÁS! Az ingatlan 71 nm, TÁGAS, VILÁGOS, MINDEN helyisége ablakos, KELLEMES hangulatú, 22 ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    2 órája, 32 perce
    69 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    CSALÁDOSOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! Lakható állapotú ikerház keresi új tulajdonosát Kelenvölgyön! - Tégla építés - Alápincézett - 3 szoba - Ajándék melléképületek - Új tető és vízelvezetés - Autóbeállló - Előkert - Osztatlan közös telken, ügyvédi megosz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 8 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Beregszász út
    SASADON, ÚJSZERŰ LIFTES TÁRSASHÁZ LEGFELSŐ SZINTJÉN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ, HANGULATOS, NAGYTERASZOS LAKÁS ELADÓ!Sasadon, a Beregszász utcában , csendes környezetben, 2000-ben épült kiváló állapotú liftes társasház legfelső szintjén, amely szinten csak ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 8 órája
    155 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5535605
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 64
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
XI. kerület, Alíz utcában, a Budai Bolero II. lakóparkban eladó egy 3 szobás, erkélyes lakás. A lakás alapterülete 60,08 nm, ehhez jön hozzá a 7,33 nm-es, fedett erkély.
A környék – közlekedését és infrastruktúráját tekintve – olyan nagyszabású fejlesztéseken ment és megy keresztül, melyek a legélhetőbb városrészek közé emelik a budai oldal Duna-part mellett nyújtózkodó szakaszát.
Az lakóparkot építtető vállalat korábbi referenciái (Szépilona lakópark, Kondorosi lakónegyed) és kiváló híre nyújt nyugalmat azzal kapcsolatban, hogy nem kockáztat az, aki ebben a házban vásárol otthont.
A biztonságot 24 órás biztonsági szolgálat, bekamerázott lépcsőházak, magas minőségű biztonsági bejárati ajtó, riasztóelőkészítés garantálja.
A belső válaszfalak mozgathatók, 10 cm-es porotherm téglából készültek.
Az amerikai konyhás nappali 26 nm-es, onnan nyílik a tágas, 7,33 nm-es erkély, amely keleti irányba néz az Újbuda-Center felé. A hálószobák 14,11 és 9,25 nm-esek.
Mivel a lakás teljesen új, befolyásolás nélkül tudja megálmodni, kialakítani új otthonát, a konyhát is önmaga tervezheti meg.
Az Újbuda-Center olyan közel van, mintha a lakóparknak szinte saját Tesco-ja, Fressnapf-ja, DM-e, lenne, de a lakópark épületeinek aljában is boltok, éttermek, kávézók vannak, valamint Budapest egyik legjobb hamburgerezője, de a Kopaszi-gát is csak 2 km-es távolságra van.
A közlekedési lehetőségek kiválóak köszönhetően a számtalan villamos- és buszjáratnak, amely rendelkezésére áll a közelben, emellett a 4-es metró, Kelenföldi pályaudvar és a Csepeli, valamint a Ráckevei HÉV is gyorsan elérhető.  
Az ingatlan tehermentes, megvásárlását semmilyen körülmény nem nehezíti.
Ha egy rendkívül jó és élhető helyen keres teljesen új, „null kilométeres” lakást, viszont nem szeretne várni az építkezésre, nem szeretne idegeskedni a várható csúszások és minőségi problémák miatt, akkor ezt érdemes megnéznie.




Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld Alíz utca 6

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld Alíz utca 6