Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó téglalakás, Budapest XII. kerület, Krisztinaváros, Alkotás utca, Krisztinaváros XII. ker.

55 000 000 Ft
Budapest XII. kerület Krisztinaváros XII. ker.
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9419819
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 45
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Néhány lépésre a Déli pályaudvartól, az Alkotás utcában, reneszánsz stílusban épült, dupla liftes ház második emeleti, lakása eladó.
 
Az épületről:
 
A hatemeletes épület a Nagyenyed utca felé nagy ívben követi az út vonalát, az Alkotás utca felől pedig lépcsőzetes kiugrással látható. Földszintje boltoknak ad otthont. Az épületet Murai Róbert, nejének rendelte meg, Ambrus & Hajnaly páros tervei alapján. Az 1929 -es évben elkészült társasházat napjainkban restaurálták. A tető, homlokzat felújítása mellett sor került a gépészet és a vezetékek korszerűsítésére is.
 
Lakásról :
 
A 45 nm-es lakást a második emeleten találhatjuk, amit egy szép lépcsőházon keresztül vagy lifttel közelíthetünk meg. A bejárat a körfolyosóról nyílik az előszobába, ahol balra rögtön a konyha található, külön tárolóval. A hosszú előszobából balra nyílik még a fürdőszoba, és külön toalett. A közlekedő végén a  20 nm nappali tárul elénk. Ablakai az egyirányú utcára néznek.
A lakás felújítást igényel. A legtöbb tulajdonos a hasonló elosztású lakást átépíti amerikai konyhás nappali (20 nm) + egy szobás ( 8 nm) otthonná. Átalakítási terv elérhető a galériában.
Rendkívül kedvező rezsivel rendelkezik a lakás. A fűtést gáz cirkó szolgáltatja, a melegvizet villanybojler. A belmagasság 3 m, ami megengedi a fekvőgalériák kialakítását, növelve az alapterületet.
 
Környék:
 
A lakás közvetlen közelében szolgáltatások egész sora érhető el: patikák, egészségügyi központok, kórház, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is találhatók a környező utcákban, de a MOM Park is a közelben található.
A belváros az M2-es metróval a Széll Kálmán térről pár perc alatt elérhető, a Déli pályaudvarról pedig számos elővárosi vonat indul az agglomerációba, illetve egyéb közlekedési módok a távolabbi célpontok felé.
 
A hallgatók számára a környék a Testnevelési Egyetem, az ELTE Oktató- és Óvoda kara, valamint a Semmelweis Egyetem (SOTE) több intézménye miatt lehet népszerű. A zöldterületre vágyókat a Budai Sas-hegy Természetvédelmi terület, Gesztenyés-kert és a Gellért-hegy várja.

Hivatkozási szám: STARTLAK-7389151

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bonus Ingatlan

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Krisztinaváros XII. ker.


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 76 m2-es téglalakás Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker., Alkotás utca
    Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker., Alkotás utca
    Kivételes ajánlat a XII. kerületi Alkotás utcában Eladó a LIFTES, TÉGLA építésű ház ELSŐ EMELETÉN 76 m2-es, 2 SZOBA + HALL-os lakás. Tökéletes választás akár IRODÁNAK is! Az ingatlan az UTÓBBI 5 ÉVBEN FOLYAMATOS FELÚJÍTÁSON esett át: • Külső nyílászá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    5 hónapja, 4 hete
    74 899 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bonus Ingatlan

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Krisztinaváros XII. ker.