Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó téglalakás, Budapest XII. kerület, Orbánhegy, Fodor utca

Budapest XII. kerület Orbánhegy Fodor utca
1 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 50 m2-es téglalakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy, Fodor utca
    Budapest XII. kerület, Orbánhegy, Fodor utca
    Kizárólag Irodánk kínálatában! Eladó a XII. kerületben, a Fodor utcában egy 2 szobás, panorámás, 2. emeleti lakás. A szóban forgó 50 nm-es lakás erkéllyel rendelkezik, mely a Sas-hegyre néz. Belmagassága 260 cm. A lakás újonnan lett kifestve, a konyh...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XII. kerület
    1 hete, 2 napja
    81 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9379887
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 50
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A látványtervek a lehetséges jövőbeli állapotot tükrözik!

Megvételre kínálok a XII. kerületben, Orbánhegyen zöld környezetben egy panorámás, 50,16 m2-es, 2 szobás, 3, 5 m2-es erkéllyel rendelkező otthont.
Mindazok figyelmébe ajánlom, akiknek fontos kiemelkedő elhelyezkedés által nyújtott kényelem és előnyök illetve befektetési szempontból is egy kínálkozó lehetőség, egy komplett felújítást követően egy igazán értékálló ingatlan varázsolható belőle, legfőbb előnye a panoráma, illetve, hogy erkélyes és csendes társasházban található.

INGATLAN
Hangulatos fasorral szegélyezett lépcső vezet a házhoz. A parkolásra van lehetőség az udvaron, havi 4000 Ft ellenében. A lakóközösség barátságos, összetartó. 14 lakásos társasház 2. emeletén helyezkedik el. A lépcsőház tiszta, rendezett.
Belépve az ajtón az erkélyes nappali tárul elénk, ahonnan remek a kilátás. A konyha áthelyezésével egy kiváló elosztású 3 szobás amerikai konyhás otthont kaphatunk.

KÖRNYÉK
Élelmiszerüzlet, gyógyszertár, általános iskolák, kutyafuttató található perc sétára, ennek megfelelően a környék jól ellátott, minden megtalálható, ami a komfortos élethez kell. A környéken rengeteg zöld terület található. Népszerű kirándulóhelyek a közelben: Normafa, Jókai-kert Természetvédelmi terület, Thomán István úti kilátópont. A nyugalom biztosított, belváros kocsival 20-22 perc, tömegközlekedéssel. Ideális választás azoknak, akik nem szeretnének belefulladni a szmogba és a zajszennyezettségbe reggelente, azoknak, akik közel szeretnének maradni az élethez, de mégis nyugalomra vágynak.

Amennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Orbánhegy Fodor utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

Orbánhegy Fodor utca