Ezt a hirdetést archiválták.

Ügyfélszolgálati beosztás mellékállásban

Budapest XII. kerület
4 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Budapest XII. kerület, XII
    Üdvözletem! Azonnali állást keresek a 12-ik kerületben hat vagy maximum nyolc órában eladó, szervezői munkát keresek és a home office is akár érdekes lehet amennyiben fix fizetéses. Havi nettó alap 250-300 ezer forintot szeretnék keresni vagy ha több...
    • Ügyfélszolgálat - Budapest XII. kerület
    1 éve, 6 hónapja
  • Régen frissült
    Customer Support Agent
    Budapest XII. kerület
    At Smart Jobs we provide quality services to our clients and we are looking for a best candidate to join our organization as a Customer Support Agent Our partner is one of the fastest growing airlines in the world. If you speak English and/or German ...
    • Ügyfélszolgálat - Budapest XII. kerület
    6 éve, 7 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4951284
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ügyfélszolgálat
Leírás
Rugalmas, változatos munkát keresel?
Energikus, lelkes személyiség vagy?
Bátran beszélsz új emberekkel?
Érdekel a pályázati rendszer?

Budapesti székhelyű, pályázatírással is foglalkozó cégcsoportunk lendületes csapatának bővítésére női munkatársat vesz fel Ügyfélszolgálati munkakörbe 4 órás időkeretben a XII. kerületben.

Feladatod lesz vállalati, illetve önkormányzati érdeklődők igényeinek a felmérése, az aktuális pályázatokról szóbeli, írásbeli tájékoztatás nyújtása, végül pedig a keretszerződések megkötése.
Munkád eredményes elvégzéséhez korrekt bérezést, bejelentett állást, valamint szabadon választható délelőtti vagy délutáni időbeosztást biztosítunk elképzeléseidnek megfelelően.
Cserébe csupán annyit kérünk, hogy rendelkezz igényes külsővel, fejlett beszédkészséggel, továbbá minden esetben légy udvarias, segítőkész a leendő ügyfelekkel!

Ha úgy gondolod, hogy a fenti kérdésekre határozottan „Igen” a válaszod, nem vagy még 40 és szereztél már tapasztalatot hasonló téren, akkor köztünk a helyed, ezért örömmel fogadjuk fényképes bemutatkozó leveledet a [------] címen.

Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XII. kerület