Parketta felújítás XIII. kerület

Budapest XIII. kerület Budapest XIII. kerület
4 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4439683
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Építkezés, Felújítás
Leírás
Régi parketta felújítása XIII. kerület
Pénztárca kímélő parketta csiszolás XIII. kerület területén, ezen kívül parketta felújítás, felpúposodott parketta, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. XIII. kerület vonzáskörzetében garanciavállalással, korrekt parketta csiszolás árakkal.

Weboldalunk: https://parkettacsiszolas.org/

Miért javasolt bennünket hívni parketta csiszolással XIII. kerület vonzáskörzetében?
Megbízhatók vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
Olcsó parketta felújítást, parketta lakkozást nyújtunk
Gyors parketta lerakást, parketta lakkozást nyújtunk (XIII. kerület területén)
Szinte bármikor hívhat bennünket
Folyamatosan fejlesztett eszközökkel rendelkezünk
Régóta dolgozunk a szakmában
100%-os ügyfélelégedettségi garanciával dolgozunk
Precizitás a megbeszélt feladatok végrehajtásában
Nagyobb volumenű megrendelés esetén csökkentett munkadíj
A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe!
Miért válhat elkerülhetetlenné hosszú idő múltán a parketta visszabontása és újbóli leragasztása XIII. kerület területén?
A parketta átrakása a legjobb műveletsor lehet a régi parketta javítására.
A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt.
A parketta hatalmas területen károsodott, így indokolt lehet bizonyos elemek cseréje, ilyenkor bölcs ötlet lehet a többi parkettafa átrakással kivitelezett rögzítése.
Az öreg parketta darabjai hosszabb idő múltán felpúposodtak, és hatalmas hézag jött létre köztük, ami nem tüntethető el nyomtalanul.
A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem tesz eleget a stabilizáló feladat ellátására.
A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is megfelelő beavatkozás lehet, de a bombabiztos technológia a parketta átrakása.
A parketta mozgásai hosszú távon megnyugtató módon a visszabontással és újbóli lerakással orvosolhatók.
A felszedés és újbóli lerakás azért is ideális, mert sok idő elteltével a parketta színe változik, és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, így az öreg parketta elemek újrahasznosítása miatt azonos színű lesz a teljes felület.
A parketta átrakás rövid leírása
A parketta átrakásának első lépéseként felbontjuk a parkettát.
A parkettaragasztó maradványainak eltávolítása után sorba kell pakolni a parketta elemeit.
Ha megtisztítottuk az aljzatot, ezután következik a régi parketta visszaragasztása.
A műveletsor záró eleme az újonnan leragasztott parketta csiszolása és több rétegben történő lakkozása.
Parketta átrakását házilag azért nem javasoljuk, mert átrakás közben a parketta meg is sérülhet. A parketta átrakása a legpraktikusabb eljárás lehet a kopott parketta felújítására. A régen lerakott parketta ragasztása elengedett idővel különböző okok miatt. A parketta nagy felületen sérült meg, ezért szükségessé válhat bizonyos elemek cseréje, ilyenkor okos döntés lehet a többi parkettaelem átrakással való megerősítése. A régi parketta elemei idővel összeszáradtak, és túl nagy hézag alakult ki köztük, ami nem tömíthető esztétikusan. A parkettát rögzítő párnafa rögzítése meglazult, így már nem bizonyul elég erősnek a rögzítő funkció betöltéséhez. A parketta hézagainak kitöltése sokszor elég lehet, akár hosszabb időre is tartós megoldás lehet, de az igazán biztos technológia a parketta felszedése és újbóli lerakása. A parketta mozgásai a leghatékonyabban a felbontással és visszarakással szüntethetők meg. Az átrakás azért is javasolt, mert idővel a parketta színe változik, "beérik", és soha nem fogunk tudni pontosan ugyanolyat szerezni, ezért a régi parketta elemek újbóli felhasználásával nem lesz színeltérés. Parkettacsiszolási kínálatunk100%-os elégedettségi garanciavállalással vállaljuk a lent felsorolt tevékenységeket:
Helyszíni felmérés (XIII. kerület övezetében)
Parketta házhozszállítás XIII. kerület
Sucupira parketta felújítás XIII. kerület
Jávor parketta lakkozás XIII. kerület
Kempas parketta ragasztás XIII. kerület
Antik bükk parketta javítása XIII. kerület
Massaranduba parketta átrakása XIII. kerület
Antik bükk parketta nyikorgás megszüntetése XIII. kerület
Vörös tölgy parketta szegőléc felrakása XIII. kerület
Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt
  Különféle típusú parkettával kapunk megrendeléseket, pl.:
Svédpadló
Szalagparketta
Kétrétegű parketta
Parafa padló
Erősen mozgó parketta esetén a parketta olajozást-lakkozást csak fixálás után lehet kivitelezni.  
Parketta csiszolás utáni parketta pácolás:
Természetes olajozás

Ez a művelet jobban kirajzolja a fa mintázatát. Könnyen karbantartható, viszont valamivel több gondozást kíván, mint a lakkozott felületű termékek, ugyanis néha át kell újra kenni a felületet.
Matt lakkozás

Ezzel az eljárással úgy tűnik, mintha a szalagparkettát nyers fából gyártották volna, jó érzés a talpnak, mert bársonyos tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező parketták tartósabbak és játszva gondozhatók.
Selyemfényű lakkozás

A selyemfényű lakkal bevont szalagparketták megtoldják a fa jellemzőit úgy, hogy hangsúlyozzák a fa természetes mélységét, és megnyerő külsőt kölcsönöz annak színtónusához. Emiatt még ellenállóbb és jobban takarítható felületet alakíthatunk ki, nem takarja el a fa mintáját.
Pácbevonat

Pácolt felületű parketta: a fehér színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására szolgál.
FONTOS TUDNIVALÓK A PARKETTA CSISZOLÁSSAL KAPCSOLATBAN
Amennyiben bármilyen szokatlan dolgot lát a parkettában (pl. hézagot), javaslatot kérhet telefonon is a probléma megszüntetése végett, ne halogassa a beavatkozást, hogy egy kisebb problémából sokkal körülményesebben megszüntethető komplikáció legyen, ugyanis a legtöbb esetben a teljes felújítás munkadíja sokkal több lehet az időben véghez vitt eljárásnak!
Parketta padlófűtésre csupán abban az esetben használható, ha vékonyabb parkettát fektetünk, különben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
A költségeket mindig az elvégzendő munka megtekintése után tudjuk megmondani, ahhoz viszont tartjuk magunkat. A munka megtekintéséért XIII. kerület területén nem kell külön fizetni.
Felvilágosítást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és a parketta csiszolásra 100%-os elégedettségi garanciát adunk!
A természetes fények a szalagparketta árnyalatának kiszemelésekor szintén domináns feltétel lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Másfelől egy sötét padló barátságos hangulatot kölcsönözhet nagy alapterületű otthonokban.
Ha strapabíró parkettát tervez vásárolni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettaváltozat. Teljes keresztmetszetében kemény fából készült. Tipikus mérete 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet oldószeres ragasztót alkalmazni. 10 mm-es koptatórétege miatt a legstrapabíróbb parketta.
Aljzatkiegyenlítés előtt megfontoltan kell meghatározni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell felvinni, mert nem mindegyik felel meg a ragasztott fa parketta igényeinek. Emiatt a legjobb, ha nem ügyes kontárral végezteti, hanem megvár vele minket, ugyanis kizárólag így kerülünk abba a helyzetbe, hogy feltétel nélküli garanciát adjunk!
Ha festést is kíván a felújítás részeként, akkor a legjobb a parkettázás előtt elvégeztetni, mert ellenkező esetben a parketta hézagaiba behatolhat a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.
Facebook oldalunkon néha közzéteszünk az éppen futó akcióinkat is. Hasznos tanácsok a felújított parketta fényének védelme érdekében
Ne taposson az újonnan pácolt felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
A bevonat első ápolása 2-3 napon belül végezhető el.
6-7 napig ne pakoljon rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezt követően tegye a helyükre.
A parketta általános használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ekkortól számítva sok évig lelheti örömét a szép állapotában.
XIII. kerület környékén az alábbi megrendelők hívását várom:
Kertes házak parketta csiszolása
Lakóparkok
Közületek (pl. önkormányzat) parketta felújítása
 

A parketta felújítás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüjében szerezhet bővebb információkat, a legutóbbi munkáinkról készült fotókat pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál.

Olcsó parketta csiszolás XIII. kerület területén, emellett parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. XIII. kerület régiójában garanciával, fix parketta csiszolás árakkal.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Makács Tamás

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Budapest
XIII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Budapest XIII. kerület
    Az energiahordozók emelkedésével, fűtési és hűtési költségünk is drasztikusan emelkedik, mely a legtöbb kiadást eredményezi, a lakások és családi házak nyílászáróinál, évente, ahol a legtöbb hő veszteség képződik. Egyszeri végleges megoldással kínálu...
    • Építkezés, Felújítás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
  • Budapest XIII. kerület
    Ahol kimegy a meleg, ott be is tud jönni a kánikulában, ami csak az áram számlát növeli és nem beszélve az egészségügyi problémákról. Egyedülálló technológiával készített és több 10-évre is garantált védelmet nyújtó ablakszigeteléssel, megoldódik pro...
    • Építkezés, Felújítás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
  • Budapest XIII. kerület
    Ablakszigetelés, Európában egyedülálló technológiával, ha szeretne fűtési költséget csökkenteni Ingyenes javítás, kiszállási költség nélkül, hő, hang, por, eső víz, zaj, bogár, párásodás, ill. hideg és meleg ellen, mely szigeteléssel évente 1-havi bé...
    • Építkezés, Felújítás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
  • Aszfaltozás,Útépítés.
    Budapest XIII. kerület
    Elképzelhető, hogy Önöknek vagy partnercégüknek a közeljövőben aszfaltozásra, telephelyük útjainak, parkolóinak felújítására lesz szüksége. Ez esetben jusson eszébe ez a bemutatkozó levél, amiben aszfaltozó szolgáltatásunkat ajánljuk Önnek. Csapatunk...
    • Építkezés, Felújítás - Budapest XIII. kerület
    3 napja, 9 órája
  • Kéménytisztító és ellenőrzőajtók cseréje!
    Budapest XIII. kerület
    Rikk-szaki Minősített Rozsdamentes Kéményajtók beépítését vállalja: Budapesten és kb.50 km-es körzeten belül! Az általam beépített kéményajtók szabványos méretűek: Rendelkeznek, ÉMI engedéllyel valamint Rendelkeznek, Szállítói Megfelelőségi Nyilatkoz...
    • Építkezés, Felújítás - Budapest XIII. kerület
    1 hete, 1 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Makács Tamás

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Budapest
XIII. kerület