Ezt a hirdetést archiválták.

Tető karbantartási munka

Budapest XIII. kerület Budapest Budapest
4 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Takarítás, bevásárlás
    Budapest XIII. kerület
    Nyugdíjas tanárnő napi takarítást, mosást, vasalást, bevásárlást vállal. Autó, B kategóriás jogosítvány van....
    • Alkalmi, időszakos munka - Budapest XIII. kerület
    1 hete, 2 napja
  • Budapest XIII. kerület, Egész területen, Nincs
    Kedves álláskereső! Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő csapat tagja lenni, akkor nálunk a helyed. Takarítással, és minden ehhez kapcsolódó munkafolyamattal foglalkozunk Budapesten. Kollégákat az V., VI., VII. és a XIII. kerületbe keresünk, részmunk...
    • Alkalmi, időszakos munka - Budapest XIII. kerület
    1 hónapja
  • Budapest XIII. kerület, Budapest , 13.ker
    Kuka ki és behuzasat vállalom a 13. kerületben.(Kommunális és Szelektív) egyaránt.Kerem hívjon bizalommal.Referenciaval és speciális erkölcsivel rendelkezem Lépcsőház takarítás is érdekel 3-4 év tapasztalattal....
    • Alkalmi, időszakos munka - Budapest XIII. kerület
    1 hónapja, 3 hete
  • Régen frissült
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Béke ut 26.
    XIII. Albérletházba vasárnapi napokra (6-18 óráig) portást keresünk. Az épület könnyen megközelíthető: a 14-es villamos, a 105-ös busz és a 178-as busz is a ház előtt áll meg....
    • Alkalmi, időszakos munka - Budapest XIII. kerület
    1 éve, 2 hónapja
  • Régen frissült
    Budapest XIII. kerület
    Otthoni,adminisztratív és borítékolási munkakörre keresünk munkatársakat azonnali kezdéssel. Napi vagy heti fizetés. Munkatapasztalat nem szükséges,mindenkit betanítunk. Diákok jelentkezését is várjuk Bővebb információ emailben...
    • Alkalmi, időszakos munka - Budapest XIII. kerület
    2 éve, 7 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4844607
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Alkalmi, időszakos munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
A Vizafogó Lakásfenntartó Szövetkezet (1138 Budapest, Párkány u. 32. fszt. 1.) kezelésében lévő lapostetős épületeken az alábbi karbantartási munkákat kívánja elvégeztetni az ALKORPLAN 35176 típusú anyaggal szigetelt épületein.
1, Függőleges falcsatlakozások javítása tetőfelépítmények és szellőző felépítmények mentén. Szükséges bontásokkal,új rögzítő elemekkel, a felső vonal menti felfogást 20/80 mm méretű peremezett fóliabádogra kell cserélni megfelelő távolságban kb. 20 cm-enként szakszerűen elhelyezett mechanikai rögzítéssel, tömítéssel együtt. Tervezett mennyisége 265 fm.
2. Foltszerű javítások alkalmazása meglévő ALKORPLAN felületen, sávosan. Technológiai leírásoknak megfelelően, szükséges anyagokkal együtt, forrólevegős hegesztéssel kivitelezve. Tervezett mennyisége 100 fm.
3, Vízszintes és függőleges szigetelési illesztések átvizsgálása, a toldásokban és a sarokképzéseknél egyaránt,vizsgálótűvel. Tervezett mennyisége 1.922 fm.
4, Új vízorros attika fóliabádog elhelyezése, megfelelő cseppentőszegéllyel, mely a homlokzatra legalább 10 cm-t rátakar, ezzel megakadályozva a szélhatás által a szigetelés alá kerülő csapadék bejutását. Tervezett mennyisége 498 fm.
5, Szellőzőrácsok lezárása olyan takaróelemek alkalmazásával, ami a szellőzést lehetővé teszi, de a víz bejutását megakadályozza. Tervezett mennyisége 460 darab.

További információ és a helyszíni bejárás időpontja a [------]-es telefonon kérhető.
Az írásbeli árajánlatokat a szövetkezet címére zárt borítékban „NEM FELBONTANDÓ” felirattal kell megküldeni megküldeni 2019.08. 31-ig.
A munka kezdete 2019.szeptember 15.

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Budapest
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Budapest
Budapest