+ Ingyenes hirdetés feladása

Új építésű társasházban 15m2 liftes teremgarázs kiadó XIII Budapest Petneházy u 67

20 000 Ft
Leírás
  • Alapterület (m²): 15
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Cím: 1137 Budapest, Petneházy utca 67, Béke tér 

Közvetlenül a tulajdonostól kiadó új építésű teremgarázs magán vagy céges használatra, biztonságos autó, motor vagy bicikli megőrzésre. 2 beállásos liftes rendszer, amelyből csak az alsó szint kiadó, teljes automata és megbízható rendszer, mozgásérzékelő világítás rendszer, EU szabvány. A liftes rendszernek köszönhetően az autó lophatatlan, távirányítóval fel és lemozgatható biztonságosan és könnyedén. 

Elérhetőség: 06202922801, aksales@freemail.hu 

Bérlési Kondíciók: 
Bérleti díj 20.000 Ft / hó 
Közös költség 2500 Ft / hó 
Kaució 2 havidíj 
1 éves szerződés 
1 éves előrefizetés

Ingatlan Helyszíne: 
A kiadó teremgarázs XIII kerület elegáns és központi részén található, a Béke téren. A környék elég forgalmas: a közvetlen közelben Önkormányzat, Nyírő Gyula Kórház, Gázművek és egyéb fontos közintézmények, cégek, lakóparkok, irodaházak. 

A környéken sok szolgáltatás van, mint bankok, postahivatalok, szupermarketek, benzinkutak, éttermek, kávézók, gyermekmegőrzők, kozmetikák, gyógyszertárak stb. Tömegközlekedés 3 metró, 32/105 busz, 14/1 villamos, taxi állomás, bicikli út. 

Épület Jellemzői:
A kiadó teremgarázs egy új építésű lakóparkban helyezkedik el, modern és fejlett belsőépítészeti és infrastrukturális feltételeket kínálva. Angyalföldön az egyik legkedveltebb lakópark, amely magánszemélyek és cégek számára teljes körű megoldást nyújt. 24 órás kamerarendszer, tűzjelző rendszer, automata kijárat és bejárat, proximity beléptető rendszer, kulturált közönség. 

A Parkoló Jellemzői: 
Új építésű társasházban, Béke tér központjában, a Jász és Petneházi utca sarkán 15 m2 zárt és biztonságos teremgarázs hosszútávra kiadó tulajdonostól. Távirányítós kapu, biztonsági kamerarendszer, tűzjelző és tűzoltó rendszer, kulturált és biztonságos környéken, gumi, autóalkatrész és bicikli tárolóval, amely a garázs része. 

Havi Költségek: 
Közös költség alapbiztosítással + közmű előleggel 2500 Ft/hó 
Közterületi Parkolás: Parkolás utcán fizetős 300 Ft/óra. 

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom. Ingatlan bemutatás csak előre egyeztetett időpont alapján lehetséges. Ingatlan közvetítők segítségét nem kérem, magánszemély vagyok.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tulajdonos

  • 0620292-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Béke tér
Petneházy utca 67Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tulajdonos

  • 0620292-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Béke tér
Petneházy utca 67