Ezt a hirdetést archiválták.

XIII. kerület, Rokolya utca 55 nm-es FELÚJÍTOTT, 1+2 szobás GALÉRIÁZOTT lakás, iroda eladó - Budapes

Budapest XIII. kerület Angyalföld Rokolya utca
3 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kód: 4672N Jó állapotú földszinti 1 szobás lakás önálló hrsz számmal
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld
    Hivatkozzon erre, kód: 4672N KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES (nem hiteles) ÜGYFELEK RÉSZÉRE! Budapest XIII. kerületében a Dévényi utcában csendes, rendezett, zárt udvaros társasházban eladó egy jó állapotban lévő, önálló HRSZ számmal rendelkező 20nm-es földszin...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 4 órája
    22 900 000 Ft
  • Eladó 99 m2-es Téglalakás Budapest, XIII. kerület
    Budapest XIII. kerület
    Megvételre kínálok a XIII. kerület egyik legjobb lokációjában, a Visegrádi utcában egy első emeleti, 99 m2-es, teljeskörűen felújított, belső udvarra néző lakást.  A lokációt tekintve a Visegrádi utca legfrekventáltabb részén járunk, így minden tömeg...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
    114 085 998 Ft
  • 4 apartments for sale near Lehel Square!
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld – Lőportárdűlő
    CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!4 APARTMAN! ALKALMAS RÖVID ÉS HOSSZÚTÁVÚ BÉRBEADÁSRA! A 6.kerület és a 13.kerület határán, egy rendezett, jó állapotú társasház első emeletén helyezkedik el az ingatlan. Egy klasszikus nagypolgár...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
    144 574 497 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Visegrádi utca
    *** Kizárólag OTPIP kínálatában *** XIII. kerület egyik legkedveltebb részén, Újlipótvárosban 2+1 szobás lakás ELADÓ! Az ingatlan a társasház első emeletén helyezkedik el, az épület csendes, kívül-belül karbantartott. A lakás jelenlegi állapotában ne...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
    53 340 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Radnóti Miklós utca
    ***KERTRE NÉZŐ, CSENDES GARZON ÚJLIPÓTVÁROSBAN*** Eladó Budapest XIII. kerületének egyik legjobb részén, egy zöld, belső udvarra néző, 38 m2-es lakás. A félszuterén ingatlan bejárata egy szép, rendezett társasház belső kertjéből nyílik. A tulajdoni l...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
    29 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4775200
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 55
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
XIII. kerület, Rokolya utca 55 nm-es FELÚJÍTOTT, 1+2 szobás GALÉRIÁZOTT lakás, iroda eladó



XIII. kerületben, a Vasúttörténeti Park közelében, egy kétszintes társasházban, a Rokolya utcában eladó egy 55 nm-es, FELÚJÍTOTT ingatlan. A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett. A FÖLDSZINTI 43 nm alapterületű helyiség + 24 nm galéria a tulajdoni lap szerint üzlethelyiség, de a TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK, a felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított. Egy helyrajzi számon található három ingatlan, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással. Az 1.sz, és a 2.sz. ingatlan szintén földszinti, de közös előtérből nyílik. A 3.sz. ingatlan különálló a másik kettőtől. A lakások a belső udvarról nyílnak. Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából.



A 3.sz. ingatlan irányára : 27,9Millió Ft.



A másik két ingatlan:

- 1.sz. ingatlan 46 nm - 22,4 Millió Ft.

- 2.sz. ingatlan 57 nm - 24,9 Millió Ft.



3.sz. ingatlan : MOST 2019. júliusában elkészült TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból (35 nm), egy fürdőszobából (4 nm), és egy előszobából (3 nm) áll. A GALÉRIA SZINTEN található a két hálószoba (8 és 7,8 nm).



A konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű.



Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.



Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség - minden megtalálható. Buszmegálló pár lépésre, így a Keleti pályaudvar, a Belváros könnyen, gyorsan elérhető.



Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlan. Címünk : 1024 Budapest, Lövőház utca 34. Telefon : [------] [------] E-mail : [------]





Fekvés: nyugati

Felújítás éve: 2019

Felújítás jellege: teljes körű

Lakás állaga: felújított

Ház állaga: jó állapotú

Tömegközlekedés elérhető távolságban van



Ügyintéző: Baczynski Eszter

Azonosító: R/07-92



Családi vállalkozásként őszinte, becsületes, szívvel-lélekkel való munkavégzést ígérünk.

2001 óta foglakozunk ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.



RÓZSADOMBI IRODÁNK a Rózsadomb lábánál, Lövőház utca 34. szám alatt (Ezredes utca sarkán) földszinti, utcára nyíló üzlethelyiségben található.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK rózsadombi ingatlanok közvetítésére szakosodott,

RÓZSADOMB INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón. Weboldalunk a teljes II. kerületi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.



Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten. Ajánlatainkat földrajzi régió szerinti csoportosításban is tallózhatja "BELSŐ ÓBUDA", ÓBUDAI HEGYVIDÉK" és "ÓBUDÁN TÚL" aloldalainkon.



Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld Rokolya utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld Rokolya utca