INGATLANCSERE!Bp.XIV.

1 234 Ft
Budapest XIV. kerület Budapest Budapest
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4715680
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 52
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
INGATLANCSERE!!! BP.XIV. Róna utca, zuglói,52nm földszinti ,kertkapcsolatos, garázsos, tárolós, teljesen felújított öröklakás!Kizárólag saját tulajdonú, Bp-i csere , jöhet szóba! PL:Kertkapcsolatos lakás, ,sorház,ikerház,házrész, ház, stb...! Jó állapotú, kertvárosi, kertkapcsolatos, két bejárattal rendelkező, 52nm tégla lakás. Klimatizált,parkettás nappali és háló szoba. Járólapos előszoba, konyha, kamra. Hidromasszázs káddal és zuhanypanellal is felszerelt fürdőszoba, külön Wc,riasztó, videó kaputelefon, reluxás termoplán-hőszigetelt üveges fa nyílászárók.A szobákban fa szalag parketta. Külön riasztós garázs és tároló is. Közös költsége 15000 Ft/hó.
A lakáshoz tartozik a ház alatt lévő, külön zárható garázs és a lejáróba, illetve a kapu előtt is lehet parkolni. Három db autóval is tud parkolni. Kettőt zárt helyen és egy a kapubejáróban. Van még egy 7nm tároló pince helyiség is. Az épület a 80-as évek elején épült, 2 emeletes 9 lakásos folyamatosan karbantartott kertvárosi épület. Az ingatlant három oldalról kertesházak veszik körbe.A lakás hátsó kijáratán két lépcsőfokon kilépve a konyhából, csendes pihenésre, grill partyra, napozásra, egyéb ténykedésre alkalmas kerthelyiség tárul elénk .Az épület eltakarja a hátsó kertet a kíváncsi szemek elől! A közelmúltban az épületen alábbi munkákat végezték el: pince víz, gáz alapvezeték csere, kémény, gázvezeték, tető felújítás.
Közlekedés és infrastruktúra szempontjából kiváló. A 77 troli megálló 150m ,1-2 km körzetbe, bölcsőde, óvoda, iskola, főiskola, gyógyszertár, kórház, bevásárlási lehetőség,(non stop Tesco, Lidl,Aldi, stb Városliget is könnyen elérhető.
A lakás irodának, befektetésnek is tökéletes. Az ingatlan tehermentes saját tulajdonú.Kizárólag Bp-i nagyobb csere jöhet szóba!Pl:kertkapcsolatos lakás,sorház,
házrész,ikerház,ház ,stb...I,II,III,IV,VI,VII,VIII,IX,XI,XII,XIII,XIV,XV,XVI,XVIII,XIX,XXII, ELŐNY! Csak saját tulajdonú,tehermentes Bp-i ingatlancsere érdekel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Jakab Buga

  • +367020-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Budapest
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Eladó 50 m2-es téglalakás Budapest XIV. kerület, Törökőr
    Budapest XIV. kerület, Törökőr
    Eladó, csendes 2.emeleti lakás Nagyszerű BEFEKTETÉSI lehetőség: Társasházi lakás XIV. kerületben Egy IGAZÁN BÁJOS LAKÁST szeretne magának? Akkor látogasson el a XIV. kerületbe, ahol ez az ELADÓ LAKÁS várja Önt. A Mandala lakóparkkal szemben lévő TÁRS...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 hónapja
    44 300 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Jakab Buga

  • +367020-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Budapest
Budapest