Ezt a hirdetést archiválták.

ÉRTÉKÁLLÓ, RITKA LEHETŐSÉG! - Budapest XIV. kerület, Törökőr

Budapest XIV. kerület Törökőr
3 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Dorozsmai utca Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    Eladó a 14. kerületben, kertvárosi övezetben Alsórákoson a Levendula Lakóparkban egy 2017-ben átadott 1.emeleti, 62 m2-es, 2 szobás, 5m2 erkélyes, részben zöld kerte néző, újszerű, kitűnő állapotú tégla építésű lakás.A lakóparkban modern épületek, na...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja
    82 500 000 Ft
  • Egressy út Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    PUSKÁS ARÉNA KÖZELÉBEN napfényes,felújítandó lakás ELADÓ Zuglóban Egressy úton 65 nm-s, 2 szoba – hallos, IV. emeleti ingatlan egy téglaépítésű liftes,rendezett társasházban található. A folyamatos karbantartást pályázatokból és a felújítási alapból ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja
    44 990 000 Ft
  • Rákospatak park Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    Zugló zöldövezeti részén az M3 - as kivezető szakaszán Alsórákoson eladó egy 10. emeleti 61 nm - es 2 + fél szobás lakás.Körbe napozott mivel a hálószoba ablakai nyugatra, a nappali ablakai keletre néznek, ez által jól átszellőztethető.Nappaliban és ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja
    45 500 000 Ft
  • Szobránc utca Eladó lakás, Budapest 14. ker.
    Budapest XIV. kerület
    14. Kerületben a Stadionokhoz közel eladó egy 51 nm es nappali és két hálós lakás a Szobránc utcában egy liftes házban .A lakás 2. Emeleti utcai nézetű. A lakás legkondis.Jól alakítható. Jó helykihasználású. A körfolyosó utolsó lakása, így a folyosót...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja
    45 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Budapest XIV. kerület, Alsórákos, 172nm, 239900000 Ft
    Budapest XIV. kerület, Alsórákos
    Eladó új építésű családi ház XIV. kerület! BERUHÁZÓI ÁRON! Eladó XIV., Alsórákoson ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS, 178 nm-es, amerikai konyhás nappali + 4 szobás, duplakomfortos, kétszintes családi ház, DUPLA GARÁZZSAL. Az alaprajz tájékoztató jellegű,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 3 órája
    239 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5415951
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 94
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ПРОКРУТИТЕ ВНИЗ ДЛЯ РУССКОЙ ВЕРСИИ

Scroll down for English version

NE IS KERESSE TOVÁBB, MERT MÁSNÁL NINCS, CSAK NÁLAM TALÁLJA!
Kizárólagos Megbízás!

ÉRTÉKÁLLÓ, RITKA LEHETŐSÉG!

TERASZ, ERKÉLY, DUPLAKOMFORT, ZÖLDÖVEZET, PANORÁMA, NAPFÉNY! EZEKRE A TULAJDONSÁGOKRA VÁGYIK EGY LAKÁS VÁSÁRLÁSÁNÁL?- HA A VÁLASZ IGEN, AKKOR EZ AZ ÖN VÁLASZTÁSA!

A XIV. kerület közkedvelt részén, Törökőrön, azon belül is a Várna utcában kínálunk eladásra egy 88+12 nm-es, teraszos + erkélyes, nappali + 3 külön nyíló egész szobás, belső két szintes, duplakomfortos, napfényes, ablakos konyhás, klímás, redőnyös, 6. emeleti, téglaépítésű, újszerű lakást.

AJÁNLÁS SAJÁT RÉSZRE:
Kiváló lehetőség családot tervező pároknak, első lakás vásárlóknak és 1-2 gyerekes családok számra is. A lakás adottságai lehetővé teszik, hogy kényelmesen és otthonosan érezzék magukat.

AJÁNLÁS BEFEKTETÉSRE:
Remek elhelyezkedésének és a 3 külön nyíló szobának köszönhetően, olyan terepadottságokkal rendelkezik az ingatlan, mely mindenki számára egyaránt vonzó. Ezért a lakás, akár magas bérleti díj kiszabása mellett is garantáltan kiadható. Az értékét nem veszíti el, az évek során csak felértékelődik.

Hívjon fel, és kérjen időpontot a megtekintésre!

MIÉRT ÉRDEMES MEGVÁSÁROLNI?
-Az itt élők nyugalmára kamerarendszer felügyel. A ház körül egy szép, zárt kert szolgálja a lakók kényelmét. Itt alakítottak ki egy játszóteret a gyerekek számára, illetve a pihenésre vágyóknak padokat telepítettek. A lakás a 6. emeleten, egy szépen karbantartott, tiszta, zárt, újszerű társasházban található.
-A lakás 2 szintes, mindkét emeleten található egy fürdőszoba és egy WC. Az alsó szinten egy 3,6 nm-es erkély, fent pedig egy 8 nm-es tágas, panorámás terasz, ahol kellemesen töltheti a szabadidejét. Tartozik hozzá még egy 2 nm-es, külön helyrajzi számon lévő tároló és egy tágas teremgarázs parkolóhely. Így a pakolás és a parkolás is meg van oldva.
-A sok ablakfelülete és tájolása miatt, rendkívül világos és fényes a lakás. Ezt a különféle szobanövények is nagyon kedvelik.
-A lakás per, teher és igénymentes. Készpénzzel és banki hitellel is megvásárolható.
-Barátságos otthon, minden igényt kielégítő, infrastrukturálisan jól ellátott, frekventált környéken található.
-Tökéletes az ingatlan elosztása, nappali+3 külön nyíló egész szoba, duplakomfort, ablakos konyha, tágas, panorámás terasz és erkély. Minden van itt, ami egy tökéletes lakáshoz kell.

HA A FENTI ÉRVEKEN KÍVÜL, MÉG SZÜKSÉGE VAN TOVÁBBI ÉRVEKRE, HOGY A LEHETŐ LEGJOBB VÉTELT ÉRJE EL, ANNYIT KELL TENNIE CSAK, HOGY FELHÍV.

Ha van olyan ingatlan, amire érdemes most lecsapni, akkor ez az, egy BELSŐ KÉT SZINTES, NAGY TERASZOS, PANORÁMÁS lakás minden időben értékmegőrző befektetés!

KELLEMES NAPOT!

Facebook: Kiss László ingatlan befektetési és értékesítési szakértő

Eladó az Ön lakása is?
Szeretné magas minőségben, határidőre, és a legjobb áron értékesíteni?
ELADOM AZ ÖN LAKÁSÁT IS!

БЕСЦЕННАЯ, РЕДКАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ!

ТЕРРАСА, БАЛКОН, повышенная комфортность, природа, панорама, СОЛНЕЧНЫЙ свет!

ВАМ ВАЖНЫ ЭТИ АСПЕКТЫ ПРИ ПОКУПКЕ КВАРТИРЫ? ЕСЛА ДА, ТО ЭТО ВАШ ВАРИАНТ!

Продаётся светлая квартира в модной части 14-ого района Будапешта, в Тёрёкёр (Törökőr), на улице Варна (Várna). Обновленная 2-х уровневая квартира повышенной комфортности, расположенная в кирпичном доме на 5-ом этаже, площадью 88+12 m2, с террасой и балконом, гостиной, 3-мя отдельными комнатами, светлой кухней с окнами, кондиционером, жалюзи.

Отличная сделка: 2-х УРОВНЕВАЯ КВАРТИРА С БОЛЬШОЙ ТЕРРАССОЙ, ПАНОРАМОЙ всегда является стабильной и доходной инвестицией!

A PRICELESS, RARE OPPORTUNITY!

TERRACE, BALCONY, INCREASED COMFORT, NATURE, PANORAMic view, SUNLIGHT!

ARE THESE ASPECTS IMPORTANT TO YOU WHEN BUYING AN APARTMENT? IF YES, THEN THIS IS YOUR OPTION!

We offer for sale a bright apartment located in popular part of the 14th district of Budapest, in Törökőr, on Várna street. 2-level luxury apartment located in a brick house on the 5th floor, with an area of 88+12 m2, with terrace and balcony, living room, 3 separate rooms, bright kitchen with windows, air conditioning, rolling shutter.

This property brings great opportunities: a 2-LEVEL APARTMENT WITH LARGE TERRACE, PANORAMic view is always a stable and profitable investment!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Törökőr

 
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Törökőr