Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ingatlan közvetítő

Budapest XIV. kerület
3 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5372133
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata három fő
INGATLAN TANÁCSADÓ
munkatársat keres XIV. kerületi irodájába (lakhelyedhez közeli munkavégzés lehetősége megoldható).
Úgy érzed, hogy többre vagy képes annál, amit csinálsz és a saját vállalkozásod szeretnéd építeni? Szeretnéd magadnak beosztani az idődet és izgalmas, társadalmilag hasznos, folyamatos fejlődési lehetőséget rejtő területen elhelyezkedni?

Korábban a világgazdasági válság, most pedig a vírushelyzet bebizonyította, hogy ingatlan tanácsadóra mindig szükség van, sőt az elmúlt hónapokban még tovább nőtt a szolgáltatásunk iránti igény. Ha kitartó vagy, jól kommunikálsz, szeretnél sok befektetett munkával jóval az átlag felett keresni és minimum érettségivel rendelkezel (sokunknak egyetemi végzettsége is van, de nem feltétel), akkor jelentkezz ingatlan tanácsadónak és egy kötetlen beszélgetés keretein belül bemutatjuk hálózatunkat, valamint közösen felmérjük, hogy ideális lehet-e számodra a szakma.

Rólunk: az OTP Ingatlanpont Kft. hazánk egyik piacvezető, egyetlen banki háttérrel rendelkező ingatlanközvetítői hálózata. Cégünk fő profilja az ingatlanközvetítés, amelyhez az OTP Csoport olyan egyedi hátteret biztosít, aminek köszönhetően az ügyféligényeket professzionális szinten, komplex szolgáltatással tudjuk kielégíteni és ehhez az értékesítői hálózatunknak a legjobb feltételeket biztosítjuk a piacon.

Tudjuk a receptet ahhoz, hogy valaki kiszámíthatóan, folyamatosan elérje kitűzött céljait és ehhez minden támogatást megadunk. Küldd el pályázatod és tanuld meg ezt az (akár életre szóló) hivatást a sok éves tapasztalattal rendelkező vezetőinktől.

Önéletrajzodat a madacsi.attila@otpip.hu címre várom!

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Ingatlanértékesítő
    Budapest XIV. kerület, Budapest, Nagy Lajos király útja 115
    Álmaid megvalósításához jó keresetre vágysz – és tenni is akarsz érte? Szereted a kötetlen, önálló, de már bevált szabályok alapján szervezett munkát? Magadra ismertél? Akkor tedd meg az első lépést ingatlan értékesítői karriered felépítéséhez: gyere...
    • Ingatlanos munka - Budapest XIV. kerület
    1 napja, 1 órája
  • Régen frissült
    Budapest XIV. kerület
    Tisztelt Csoporttagok! Bizonyára akik Társasházban élnek találkoztak már hanyag, megbízhatatlan, elérhetetlen közös képviselővel. Amennyiben Ön éppen egy új közös képviselőt keres, aki rendelkezik a társasházkezelés összes ismeretével, végzettségével...
    • Ingatlanos munka - Budapest XIV. kerület
    5 éve, 2 hónapja
  • Régen frissült
    Agilis értékesítőt keresünk!
    Budapest XIV. kerület, Örs vezér tér
    Nálunk a legjobb leszel! Örs vezér téri irodába keresünk még 2 fő értékesítő kollégát. Ha nincs tapasztalatod, nálunk a legjobbaktól eltanulhatod a szakmai ismereteket. Ne hezitálj, küldj egy önéletrajzot!...
    • Ingatlanos munka - Budapest XIV. kerület
    8 éve, 2 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület