Ezt a hirdetést archiválták.

Könyvelő álláslehetőség

Budapest XIV. kerület Budapest Budapest
2 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budapest XIV. kerület
    Magyar tulajdonban lévő, 20 éve működő személyszállító cég pénzügyi munkatársat keres, elsődlegesen a számlázással kapcsolatos teendők elvégzésére. Elvárások: - pénzügyi és számviteli alapismeretek, - képesség önálló munkavégzésre, de csapatmunkában ...
    • Könyvelés, Pénzügy - Budapest XIV. kerület
    3 napja, 17 órája
  • Régen frissült
    könyvelő asszisztens
    Budapest XIV. kerület, Budapest, Budapest
    Jó barátságba vagy a számokkal, munkát keresel? Ha szeretnél olyan cégnél dolgozni, ahol 19 évnyi szakmai tapasztalat segíti a munkádat, ez a hirdetés neked szól. Olyan csapatot keresel, ahol megbízható hátteret biztosítanak számodra? Nálunk ezt megt...
    • Könyvelés, Pénzügy - Budapest XIV. kerület
    4 éve, 11 hónapja
  • Régen frissült
    Budapest XIV. kerület
    Könyvelő iroda az Örs vezér tér közelében bérszámfejtő munkatársat keres. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Magyar nyelvű önéletrajzzal jelentkezni a munkaugy.andras@gmail.com e-mail címen lehet....
    • Könyvelés, Pénzügy - Budapest XIV. kerület
    6 éve
  • Régen frissült
    Budapest XIV. kerület
    Könyvelő iroda az Örs vezér tér közelében könyvelő munkatársat keres. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Magyar nyelvű önéletrajzzal jelentkezni a munkaugy.andras@gmail.com e-mail címen lehet....
    • Könyvelés, Pénzügy - Budapest XIV. kerület
    6 éve
  • Régen frissült
    Pénzügyi munkatársat keresünk
    Budapest XIV. kerület
    Saját csapatunkba keresünk hasonló területen szerzett tapasztalattal rendelkező kollégát, PÉNZÜGYI MUNKATÁRS pozícióba! Feladatok: - átutalások rögzítése - bérutalások feladása - egyéb átutalások, díjbekérők, adók utalása - házipénztár kezelése (szám...
    • Könyvelés, Pénzügy - Budapest XIV. kerület
    6 éve, 6 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6534457
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Könyvelés, Pénzügy
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Könyvelő



1. A Társaság könyvelése annak érdekében, hogy teljes és megbízható információt kapjunk a Társaság pénzügyi és gazdasági tevékenységéről és pénzügyi helyzetéről.
2. Számviteli terv elkészítése és jóváhagyása, amely tartalmazza az összes számlát, a gazdasági műveletek nyilvántartására használt elsődleges dokumentumok formanyomtatványait, a belső számviteli kimutatások formanyomtatványait.
3. Könyvelési, vezetői beszámolók készítése, (előrejelzés, tényleges), beruházási beszámoló készítése, a tulajdonos számára is.
4. A gazdasági műveletek, az eszközmozgás, a bevételek és kiadások, a kötelezettségek teljesítésének időbeni és pontos tükrözése.
5. Az adók és díjak időben történő átutalása a költségvetésekbe, biztosítási hozzájárulások az állami költségvetésen kívüli szociális alapokba, kifizetések hitelszervezeteknek, tőkebefektetések finanszírozására szolgáló alapok, a kölcsönhátralék törlesztése.
6. A pénzügyi és pénztári fegyelem betartása, a költség kalkulációk, a hiány, követelések és egyéb veszteségek könyvelési számlákról történő leírásának jogszerűsége.
7. A vagyon és a kötelezettségek leltározási és értékelési eljárásának biztosítása, meglétük, állapotuk és értékelésük dokumentumokkal történő alátámasztása.
8. Részvétel a pénzügyi elemzésben és az adópolitika kialakításában a számviteli és jelentési adatok alapján, a belső audit szervezésében.
9. A pénzügyi és gazdasági tevékenység gazdasági elemzése a számviteli jelentés alapján, a gazdaságon belüli tartalékok azonosítása érdekében, pénzeszközök és készlet leltározása során.
10. A Társaság hosszú távú és operatív pénzügyi terveinek kidolgozása és teljesítése felett végzett ellenőrzés.
11. Hatékony rendszer biztosítása a költségvetés tervezésére és teljesítésének ellenőrzésére a pénzügyi mutatók elérésének érdekében.
12. A pénzügyi és gazdasági mutatók előrejelzésének minőségére vonatkozó követelmények teljesülésének ellenőrzése.

Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Budapest
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Budapest
Budapest