Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Zongoraszállítás Budapesten

Budapest XIV. kerület 1143
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3973253
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
Weboldalunk:
http://koltoztetes-aruszallitas.info/zongoraszallitas-budapesten/
Ha biztonságosan és sérülésmentesen szeretné zongoráját vagy pianínóját szállítani, akkor a legjobb megoldás  Zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunkat válassza.
A több száz kilós zongorák és pianínók szállítása nagy körültekintést és gondosságot igénylő művelet, mivel nem csak a hangszer épségére, mozgatására kell figyelni, hanem a szállítómunkások testi épségére is.
Egy képzetlen, gyakorlatlan, vagy éppen gyengébb fizikumú rakodót nem szabad beleáltatni a gurtniba, egy értékes és nehéz hangszer szállítására.
Vállalatunk, a Zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunknál kimondottan erős testalkatú, nagy gyakorlattal rendelkező és körültekintően dolgozó szakembereket biztosítunk.
A legnagyobb figyelemmel és körültekintéssel mozgatják a hangszereket, legyen szó akár épületen belüli mozgatásról, akár egy másik helyre történő szállításról.
Zongoraszállításnál gyakorlottan és biztonságosan szerelik le a lábakat, pedálokat és a zongorafedelet a zongoratestről.
A leszerelt alkatrészeket gondosan becsomagolják, előkészítik a szállításra, amit a szállítás végén szakszerűen vissza is szerelnek a lerakóhelyen.
A pianínó szállítás egy kicsit egyszerűbb feladat, mivel a pianínóról nem kell leszerelni tartozékokat, alkatrészeket.
És a súlya is kisebb, mivel egy zongora fajtájától függően akár 500 - 700 kg is lehet, míg egy pianínó maximum 300 - 350 kg.
A zongoratestet, vagy éppen a pianínót gondosan és szakszerűen becsomagoljuk a szállítás előtt, biztosítjuk a sérülésmentes, garanciális hangszerszállítást.
A szállítójárműveken gyári rögzítőpontok vannak, így garantálni tudjuk a stabil rögzítést, akár a rosszabb minőségű utakon is.
A hangszer szállításhoz alkalmazunk párnázott szállítókocsit, ami megkönnyíti és segíti a hangszerek mozgatását.
A zongoraszállításhoz, pianínó szállításhoz mindig a kellő számú szakembert biztosítunk, attól függően, hogy milyen súlyú és típusú hangszerről van szó.
A zongorák besorolása a következő - rövid zongora, szalonzongora, és hangversenyzongora, lehet fatőkés, illetve páncéltőkés.
Minden pianínót a méretük alapján különböztetjük meg, lehet alacsony építésű, közép méretű vagy éppen magas építésű.
Egy kisebb méretű hangszer szállításához általában 3 fő szakembert biztosítunk, míg egy nagyobb méretűhöz pedig 5 fő szakembert biztosítunk.
Így garantálni tudjuk a biztonságos szállítást, a hangszer és a szakembereink testi épségét.
A Zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunkra minden ügyfelünknek személyre szabott, egyedi, fix árat adunk.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Ha bármi kérdés merülne fel a zongoraszállítással  vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 
+36702691629 - et.

Kapcsolat a hirdetővel
  • www.koltoztetes-aruszallitas.info

  • 0670-26-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

1143


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Költöztetés Bútorszállítás Budapesten - ügyfélbarát szolgáltatásokkal - korrekt áron !
    Budapest XIV. kerület, 1143 - Budapest - Stefánia út 33
    Nyugodtan hátradőlhet a foteljában, mert az ön költöztetése - bútorszállítása a legjobb kezekben van az Unió Tehernél. A belföldi és nemzetközi költöztetés specialistája az Unió Teher, több mint 15 éve áll a megrendelők rendelkezésére. A költöztetés ...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest XIV. kerület
    2 éve, 9 hónapja
  • Régen frissült
    Belföldi Fuvarozás - Költöztetés - http://unioteher.hu/
    Budapest XIV. kerület, 1143 - Stefánia út 33
    A belföldi költöztetés, fuvarozás, szállítás kategóriája nagyon sok mindent foglal magába. Több százféle variáció lehetséges, kezdve a magánszemélyektől, a vállalkozásokon át a céges és hivatali szállításokig bezárólag. Mivel nagyon sokrétű ez a fela...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest XIV. kerület
    2 éve, 9 hónapja
  • Régen frissült
    Zongoraszállítás - Pianínó Szállítás - Antik Bútor Szállítás - Budapesten - Pest megyében - Országos
    Budapest XIV. kerület, 1143 - Stefánia út
    Az Unió Teher nagy gyakorlattal és tapasztalattal vállal Zongora, Pianínó, Antik Bútor szállítást. Rakodóink biztonságosan és szakszerűen mozgatják hangszereit, értékes és kényes antik bútorait. Minden esetben különleges figyelmet fordítunk a csomago...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest XIV. kerület
    2 éve, 9 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • www.koltoztetes-aruszallitas.info

  • 0670-26-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

1143