Ezt a hirdetést archiválták.

Bee cool autós gyerekülés eladó

Budapest XV. kerület Budapest Budapest
3 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5269382
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Autós gyerekülés
Leírás
Be Cool O3 +Plus autósülés [------]cm - Óceán eladó
Babaszafariban vásárol.
1 évig használtuk.
Bolti ára :[------].
Használt de jó állapotban van.
Isofixes bázistalppal rögzíthető autós gyerekülés, amely a legjúbb i-Size szabványnak megfelelően készült, [------] cm közötti magasságra tervezték, azaz újszülött kortól körülbelül 4 éves korig használható.5 pontos belső biztonsági öve központi övfeszítővel rendelkezik, valamint puhán párnázott, hogy a gyermek számára kényelmes legyen a használata. Szűkítőbetéttel látták el külön párnával a kisebbek és nagyobbak számára, sőt egy plusz támasztó éket is helyeztek bele a baba két oldalára, így az újszülöttek is fixen ülnek az autósülésben.
Az isofix bázistalpat támasztólábbal látták el, amely a harmadik fix pontot adja az ülésnek, ezáltal lesz stabil és biztonságos. A hibázások elkerüléséért színes visszajelzőkkel látták el, valamint egy kijelzőn követhető a megfelelő rögzítés, azonnal látja a szülő ha valami nem megfelelően történt.
Az alapon 360°-ban megfordítható az ülés anélkül, hogy le kellene venni. Ezzel megkönnyíti a gyermek ki- és behelyezését az autóba, hiszen ha oldalra fordított pozícióban áll az ülés akkor egyszerűen hozzá lehet férni. A biztonsági gyerekülés menetirány szerint és háttal is beállítható a korának megfelelően. Az első 9-10 hónapban csak menetiránynak háttal utazhat a baba, de utána is ajánlott minél tovább így beállítani az ülést.
Kagyló formájú ülőrész egyben dönthető több fokozatban, ezáltal biztosítva a kicsi kényelmét a hosszabb utak, vagy akár alvás közben is. Kiemelkedő védelemmel látták el az oldal irányú erőkkel szemben.
Használatát és kialakítását is úgy tervezték hogy egyszerű legyen mindig a szülő számára, és komfortos az összes gyermeknek. Puha, minőségi légáteresztő anyagai révén a melegebb napokon is tökéletes választás.
Mérete: 56-85x45x64 cm
Támasztó láb: 36-55 cm

Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület

Budapest
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület

Budapest
Budapest