Ezt a hirdetést archiválták.

First Bike futóbringa világítással - COLOMA

Budapest XVI. kerület Felsőmalom u. 3/b.
9 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Sapientino játék Európa Clementoni oktatójáték
    Budapest XVI. kerület
    Eredeti elektromos oktatójáték a Clementonitól ,mellyel játszva tanulhat a gyermek 7 éves kortól. Nem bánja meg ha megveszi, mert remek játék....
    • Játék - Budapest XVI. kerület
    5 napja, 18 órája
    5 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-588092
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
Leírás:
A kis jármű segítségével a gyerekek már egészen pici koruktól ismerkedhetnek a kerékpározás örömeivel. Azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik már magabiztosan tudnak járni, de még nincsen önálló stabilitásuk a biciklihez.

Játékosan, szinte észrevétlenül sajátíthatják el az egyensúlyozás képeszségét. Hasonlóan a kismotorokon használt módszerhez, itt is lábbal lendítik előre magukat és meglepően rövid idő alatt képesek egyensúlyban tartani ezt a kis futóbringát. Ha a gyermek megtanulja magát egyensúlyban tartani a futóbringán, a szülők elkerülhetik a "seprűnyeles" biciklizni tanulást.

A futóbringa csendesen guruló, gumi kerekekkel szerelt, ülése sportosan kényelmes, a kormány kapaszkodója kifejezetten a kis, finom kezek védelmére lett kialakítva. A járgány masszív szerkezete évekig tartó használatot garantál. A gyermekek biztonsága érdekében a kis bicikli hátul lámpával rendelkezik!

A lámpa elemmel működik, melyet a gyári csomagolás nem tartalmaz.

Ajánlott [------] hónapos korban.
Származási hely: Spanyolország

Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület

Felsőmalom u. 3/b.

 
Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület

Felsőmalom u. 3/b.