Ezt a hirdetést archiválták.

Brevi elegáns hideg difusser, párologtató akár Karácsonyi ajándéknak

Budapest XVII. kerület
4 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Új Doterra ultrahangos hideg párologtató, difusser
    Budapest XVII. kerület
    Az Petal olaj-párologtató modern és elegáns. Nyugodt aromatikus illóolajélményt nyújt. Ez a kiváló minőségű párologtató gyorsan és csöndesen szabadítja fel a doTERRA illóolajok terápiás előnyeit és akár 4 órán keresztül is működtethető. A CPTG® illóo...
    • Babaápolás, Biztonság - Budapest XVII. kerület
    4 éve, 5 hónapja
    18 000 Ft
  • Régen frissült
    Várandos kismamáknak-anyukáknak  tanfolyam
    Budapest XVII. kerület, Belváros, 06203617812 Ruga Zsóka
    Diapozitív metódus tanfolyam a magzati állapotban ért és hozott stressz meghatározza a születendő gyermek egészségi állapotát,társkapcsolatát anyagi helyzetét. A gyermek viselkedését, tanulási képességét. Előképzettséget nem igénylő metódus 3 lépcsőb...
    • Babaápolás, Biztonság - Budapest XVII. kerület
    4 éve, 8 hónapja
    46 000 Ft
  • Régen frissült
    Philips Avent Mikrohullámú sterilizáló
    Budapest XVII. kerület
    Használt, de jó állapotú Philips Avent Mikrohullámú sterilizáló eladó. Eredeti dobozával és leírásával együtt!!!! 4 cumisüveget sterilizál 2 perc alatt. Maximum 4 db cumisüveget vagy 2 mellszívót lehet elhelyezni benne. ( Én nem csak avent cumisüvege...
    • Babaápolás, Biztonság - Budapest XVII. kerület
    9 éve
    6 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4994278
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
Brevi nevű diffúzor , hideg párologtató , elegánsabb kivitelben és színváltoztathatós.

A kör alakú külső elegáns , modern látványt nyújt.
A modern kialakítású párologtató 2 , 5 óra folyamatos vagy 10 óra megszakított üzemre alkalmas. Biztonsági funkció: Alacsony vízszint esetén automatikusan kikapcsol.

Választható LED: Többféle fényszínopció , például kék , lila , sárga és meleg fehér. A LED funkció beállításai: váltakozó 4 szín , egy szín vagy kikapcsolva. Az ultrafinom pára egy 25 m nagyságú helyiséget képes megtölteni.

A Brevi párologtató csak korlátozott ideig kapható!

Az ultraszonikus technológiával és többféle fénybeállítási opcióval felszerelt Brevi párologtató 5 órán át működik folyamatos használat mellett vagy 10 órán át megszakításokkal, miközben képes akár egy 25 m²-es területen is szétoszlatni ultrafinom páráját. Biztonsági funkció: Alacsony vízszint esetén automatikusan kikapcsol.
Választható LED: Többféle fényszínopció, például kék, lila, sárga és meleg fehér. A LED funkció beállításai: váltakozó 4 szín, egy szín vagy kikapcsolt állapot.

Elérhető árkategória, kiváló minőség.
Annyi féle elektromos párologtató/diffúzor gép létezik manapság, olcsotól méreg drágáig, számos márkanév, szín, forma stb.. A doTerra által ajánlott gépek úgy működnek hogy az illóolajok a vízzel együtt atomizálódnak parányi ion részecskékké és aktív oxigénionokká, amelyek könnyebben felszívódnak az emberi testbe, mint a hagyományos diffúzorok által szétszórt olajok. Ezek a párologtatók hidegen porlasztják szét a terápiás illókat, hogy egyetlen egy jótékony hatás sem vesszen kárba. Lekötik a port, füstöt, baktériumokat, virágport. A terápiás hatás mellett a légteret is párásítják, különösen kedvező téli fűtés szezonban használni.
Használat: Egyszerűen adj hozzá vizet és néhány cseppet (3-5csepp) terápiás minőségű bevizsgált illót. Fontos, hogy minőségi, tiszta, terápiás hatású illóolajok legyenek, mert így nemcsak az olajok csodálatos illatát élvezheted, hanem ezeknek a tiszta növényi kivonatoknak az egészségmegőrző, nyugtató, frissítő tulajdonságait is.
Használjuk: Otthon, iskola, óvoda, bölcsi,iroda, szállodai szoba, spa, wellness, üzlet, stb.,minden olyan zárt helyen, ahol fontos a jó illat és a páradús levegő.

Ha olajak is érdekelnék nagyker áron , kérje a vásárláshoz jogosító regisztrációs linket.

Személyes átvétel Budapesten , elsősorban a XVII és XI. kerületekben , de megbeszélés kérdése.
Postázom is külön kérésre , melynek díja a vásárlót terheli.

Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület