Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest 17. ker. - Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr

Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúr
5 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    z a lakás a 17. kerület központjában, Rákoskeresztúron található, 1+2 szobás, 58 négyzetméteres, összkomfortos lakóegység. 3. emeleten található, remek paraméterekkel rendelkezik, erkélyes ingatlan. A négy emeletes házban lift nincsen. A lakásba belé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 17 órája
    49 500 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    Ne keressen tovább, ha két generációs házat keres remek környezetben!!!XVII. Rákoskerten, csendes, nyugodt utcában eladó egy 2 generációs, dupla komfortos, kb. 135 nm-es, tégla építésű, körbejárható családi ház, 764 nm-es telekkel.Az 1. lakrész a 70-...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 18 órája
    97 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület
    XVII. Rákoskeresztúr csendes utcájában, minden fontoshoz, tömegközlekedéshez közel, kertvárosi környezetben, 576 nm ápolt telken vált eladóvá ez az otthonos, kellemes családi ház. A lakótér 97 nm (+ a fedett terasz fele) , amerikai konyhás nappali, 2...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 18 órája
    94 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület, Fátyolvirág utca
    Eladó luxus családi ház a 17.kerületben! Medence! Szauna! Nagy terek! Minőségi anyagok! Fűtött 2 állásos garázs! Az ingatlan egy 903nm-es parkosított telken helyezkedik el, mely belső kétszintes alápincézett épület. Magas minőségű anyagok felhasználá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 18 órája
    209 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 17. ker.
    Budapest XVII. kerület, Szilárd utca
    Ha a jövőben nem szeretne aggódni a rezsi számlák miatt!Rákoshegy frekventált részén eladásra kínálunk egy nettó 150 m2-s kétszintes nappali + 4 szobás megújuló energiás házat!A ház kivitelezésénél fontos szerepet játszik, hogy ne csak fogyasszon a h...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 18 órája
    149 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4489957
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 73
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budapest, XVII kerület, Rákoskeresztúr Újlak utcai lakótelepén eladó egy 73 m2-es 3 szobás, erkélyes 1. emeleti lakás 4 emeletes házban, csendes, de mégis központi helyen.
A lakás a 2018-ban végzett teljes körű korszerűsítés és felújítás után luxus színvonalú vált.
Rendkívül jó a beosztása: A bejárati ajtón belépve a tágas előszobába jutunk, ahonnét nyílnak a helyiségek. a nagyszobából lehet az erkélyre kimenni. Az ablakok korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok
A felújítás során a teljes villanyhálózatot (rézvezetékre) a, kapcsolókig (Schneider kapcsolók és dugaljak) kicserélték az előírásoknak megfelelő legkorszerűbbre. A villanyóra a mai szabványoknak megfelelő Hansel szekrényt kapott. 16-A ról 32-A -re bővítették a hálózatot, hogy minden hibátlanul működhessen. Az előszobába mozgásérzékelős lámpát, a hálószobába fényszabályozós lámpát szereltek.
Az előszoba, fürdő és WC, minőségi csúszásmentes járólapot kapott.
A fürdőszobában trópusi esőztető és masszírozó zuhanyzót alakítottak ki, törölközőszárító radiátort szereltek fel. A különálló WC-ét is teljes mértékben cserélték, minőségi burkolatot kapott. Mindkét helység villanykapcsolóval összekötött szagelszívó ventillátort kapott.
Külön előnye a lakásnak, hogy gardrób helység is található, ami akár mosó-szárítókonyhának is használható, mivel mosógépkiállás lett itt kialakítva..
A konyha berendezése és felszerelése a legkorszerűbb és legdivatosabb stílusban lett kialakítva. Magas fényű fekete járólapokhoz szintén magas fényű piros, minimál stílusú konyhaszekrényt készíttettek. Elektrolux márkájú elektromos tűzhely, sütő, Micro, mosogatógép kapott helyet, valamint fekete gránitból készült mosogatószer adagolós mosogatótálcát is beépítettek.
A nagyszoba/nappaliban elegáns sötétbarna laminált lap a burkolat, a másik két szobában padlószőnyeg (legkisebben mesemintás). Mindegyik burkolat alá szivacsalátétet tettek.
Több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték a bejárati ajtót , valamint minden ajtó tokostul ki lett cserélve.
A konyhabútor a teljes műszaki berendezéssel a vételár részét képezi . A szobákban lévő bútorok és műszaki cikkek külön megegyezéssel megvásárolhatók.
A konyha és a hálószoba csendes parkos területre néz, míg a másik szoba és erkélyes nappali az utcára. A ház előtti terület parkosított nincs átmenő forgalom, alig van zaj.
A lakás külön előnye az elhelyezkedése: kelet nyugati fekvésű , az óvóda, általános iskola pár perc séta távolságra van. Nagyobb bevásárlási lehetőség is akár sétálva is megtehető, de autóval vagy tömegközlekedéssel pár perc.
Több busz megálló is szintén 5-8 perc sétatávolságra van, az Örs vezér tere vagy Kőbánya Kispest 20-30 perc alatt elérhető, autóval rövidebb.
Ajánlom családoknak, de akár egyedülállóknak is, akik egy teljes mértékig modern és elegáns , kész lakásba szeretnének beköltözni és további felújítással nem szeretnének foglalkozni.


Referencia szám: M[------]-SL

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoskeresztúr

 
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoskeresztúr