+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Rákoscsabán ikerház-fél sürgősen eladó! - Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep


Hasonló hirdetések

Leírás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 229
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
A nagyméretű, 229 m2-es szinteltolásos, belső kétszintes, egyedi beosztású lakás, egy önálló, 2 lakásos családi ház garázs-szintjéből és a magasföldszintjéből került kialakításra, úgy, hogy az újszerű konyha - étkező és a tárolók az alsó szinten, míg a rendkívül nagy nappali, valamint a 3 háló és a fürdőszoba + a külön WC- kézmosóval a felső szinten kapott helyet.
Az Önálló családi ház tetőterében egy másik lakás van, ezt a lakói egy külön kapun keresztül, a külső lépcsőn keresztül közelítik meg.
A 2 lakás minden közmű tekintetében teljesen le van választva, az eladó lakáshoz kb. 100 m2-es 
privát lekerített kert is tartozik, az épület oldalában és az előkertben, egy ügyvéd által készített megosztási és használati szerződés alapján.
A lakás nagyméretű ablakainak és K-NY-i tájolásának következtében rendkívül napfényes-világos, megközelíthető közvetlenül az előkertből vagy néhány lépcsővel az előszobán keresztül is.

A fűtést újszerű kondenzációs kombicirkó biztosítja, 2017-ben az összes ablakot és erkélyajtót műanyagra cserélték redőnyős kivitelben.
A nagy értékű újszerű konyhabútor a beépített gépekkel (villanysütő, elszívó, beép. hűtő, mosogatógép) az ár részét képezi.
A gáz átalány [------],- Ft/hó , közös költség nincs. 
Jelenleg gépkocsi beállási lehetőség nincs, átalakítással 1 szgk. beállása megoldható vagy esetleg a garázs is az eredeti tervek alapján visszaépíthető.


263-as autóbusz megállója a közelben de akár a felújított MÁV állomás ( Rákoscsaba - a Keleti Pályaudvar felé) is kb. 10 perc alatt elérhető.

Hívjon most, amennyiben szereti a különlegessége és a nagy tereket vagy ha szívesen lakna kertes családi házban!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoscsaba-Újtelep


 
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Rákoscsaba-Újtelep