Ezt a hirdetést archiválták.

FELÚJÍTOTT 5 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ GYÖNYÖRŰ KERTTEL - Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep, Zr

Budapest XVIII. kerület Kossuth Ferenc-telep Zrínyi utca
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület, Szepes utca
    REMEK LEHETŐSÉG !!! Budapest XVIII. kerületében családias környezetben kínálok megvételre egy 260 nm alapterületű családi házat 438 nm telekkel. Az ingatlan 1975-ben épült , beton alapon téglából , kő poros homlokzattal. Teteje lapos tető bitumenes b...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja
    79 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    XVIII. KERÜLETBEN, IKERTÉREN, 3. EMELETI, ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ!A KÖRNYÉK:Ligetes fás, gondozott előkertekkel szépített környezetben található az eladó ingatlan.Közvetlen közelében, közösségi sportpályák, kondipark, kutya futtató.Ellátottság tökéletes...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja
    37 900 000 Ft
  • Budapest XVIII. kerület
    REMEK LEHETŐSÉG !!!Budapest XVIII. kerületében családias környezetben kínálok megvételre egy 260 nm alapterületű családi házat 438 nm telekkel.Az ingatlan 1975-ben épült , beton alapon téglából , kő poros homlokzattal. Teteje lapos tető bitumenes bor...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja
    79 900 000 Ft
  • Budapest XVIII. kerület
    2017-ES ÉPÍTÉŰ HÁZBAN, NAPPALI + 2 HÁLÓS, ERKÉLYES!Liptáktelepen,2017-ben épült, körbekerített, zöld sétányokkal, padokkal, játszótérrel ellátott, szép és hangulatos Reviczky-Liget lakóparkban, eladó egy emeleti, jó elrendezésű, amerikai konyhás napp...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja
    73 500 000 Ft
  • Budapest XVIII. kerület
    Új Otthonra Vágyik? Egyedülálló Lehetőség vár Budapest XVIII. kerületében!Köszöntjük azokat, akik egy új otthon megtalálását tervezik! Eladóvá vált egy lenyűgöző lehetőség Budapest XVIII. kerületében, a Kossuth Lajos utcában. Ez a gyönyörű, 58 négyze...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja
    59 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4903412
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 175
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
FELÚJÍTOTT 5 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ GYÖNYÖRŰ KERTTEL

Az 1990-es években épült családi ház, pár éve belsőépítész által megálmodott felújítást kapott, egyedi tervezésű nappalival, thermo üveges műanyag ablakokkal, amelyek távirányítású, szigetelt alumínium redőnyökkel lettek felszerelve ès parkosított, szépen gondozott kertre néznek, ahova 2-3 autóval is van lehetőség beállni.

A belteret és kialakítást enteriőr tervező álmodta meg, így a színek, a formák, a bútorzat harmonikus egységet alkotnak és egyedi hangulatot árasztanak a ház minden helyiségében.

A luxus életérzéshez, a nappaliban egy beépített elektromos kandalló is társul. A hatalmas 45 m2-es, étkezős, konyhaszigettel is rendelkező, amerikai konyhás, közvetlen kertkapcsolatos nappaliban természetesen magas minőségű, a teljesen gépesített konyhabútor.
A földszinten, a nappali mellett, egy nagy hálószoba is helyet kapott, saját fürdőszobás WC-vel, valamint a bejáratnál a vendégek részére is rendelkezésre áll egy külön WC és mosdó is.

Emeletre márvány lépcsőn jutunk fel amit kovácsoltvas korlát díszít. Három tágas, napfényes háló van az emeleten, melyből egyik akár étkezős konyhává is alakítható mivel mindent feltétel adott- de jelenleg mosókonyhának használják. Egy kis helyiség még ebből a szobából is nyílik, ami gardróbnak, vagy konyhai kamrának is alkalmas lehet. Sok lehetőséget rejt magában az emelet, két generáció részére is tökéletes, kisebb alakításokkal. Fürdő + WC természetesen ugyanúgy megtalálható az emeleten.

Mindenhol redőny és szúnyogháló van az ablakokon. Az ingatlant egy 30 nm-es fedett terasz teszi teljessé, mely teret ad családi összejöveteleknek, vagy kipihenni a hétköznap fáradalmait.

A telken kényelmesen elfér a külön álló két garázs és a szerszámok, kerti eszközök elhelyezésére található egy több egységből álló, összességében 28 nm-es házikó is, melyben, még egy zuhanyzó is helyet kapott. Ezen felül van egy alápincézett kis ház (24 nm)+(24nm pincerész) amely nyári konyhának, kis lakásnak is kiváló, csak fantáziára és a szükségletekre bízva alakítható.

Rengeteg lehetőséget rejt magába az ingatlan.

Kert gyönyörűen gondozott, minden igényt kielégítő. Teljes feltöltődés a gyönyörű virágokkal, zöld gyeppel, kerti tóval és nagyon sok apró részleteiben gazdag elemekkel teljesen elvarázsolja tulajdonosát. Fedett kerti kiülő, bográcsozó, fúrt kút, kellemes, nyugodt a környezet, jó szomszédokkal.

A közelben, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, M5 bevásárlóközpont, mindent megtalál pár percre. A tömegközlekedés is pár perces sétával elérhető 30 perc alatt M4 metro buszokkal elérhető. M0, M5 autópálya közlekedést nagyon kényelmessé teszi. Közel de mégis elég messze a nyugalom élvezéséhez.

·         HÍVJON BÁTRAN AKÁR ESTE IS VAGY HÉTVÉGÉN!

·         TEKINTSE MEG A KIVÁLASZTOTT INGATLANT ÉS TEGYEN RÁ AJÁNLATOT!

·         A DUNA HOUSE TELJES KÍNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL!

·         ELADÁS ÉS VÉTEL TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSE, INGYENES TANÁCSADÁS, ÉRTÉKBECSLÉS, MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR BIZTOSÍTÁSA.

·         HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS GARANTÁLTAN A LEGGYORSABBAN, A LEGJOBB FELTÉTELEKKEL.

 

#eladólakás #eladóház #lakásvásárlás #lakáseladás #házvásárlás #házeladás #lakás #ház #otthon #ingatlan #ingatlanértékesítés #csok #babaváró #lakáshitel #hitel #ingatlanhitel #jelzáloghitel #lakáshitel #értékbecslés #lakásbiztosítás #ingatlanbiztosítás #dunahouse #hitelcentrum

Referencia szám: HZ[------]


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület

Kossuth Ferenc-telep Zrínyi utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület

Kossuth Ferenc-telep Zrínyi utca