Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 120 nm-es Ikerház Budapest XXI. kerület Királyerdő

Budapest XXI. kerület Királyerdő
1 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 120 m2-es ikerház Budapest XXI. kerület, Királyerdő, Királyhágó út
    Budapest XXI. kerület, Királyerdő, Királyhágó út
    Eladó egy 2 generációs, nyugati és keleti fekvésű, kétfrontos, erkélyes, közepes állapotú ikerház fél Csepel-Királyerdő csendes, nyugodt környékén, a belvárostól 10 percnyi autóútra. A 270 négyzetméteres telken továbbá található egy 30 nm-es mellékép...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 hete, 6 napja
    59 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9578756
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 120
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csepel Királyerdő egyik csendes aszfaltos utcájában eladó egy három szintes ikerház 120 nm lakótérrel és 270 nm telekrésszel.
Az épület a 80-as évek hangulatát tükrözi. Masszív falai 30-as téglából épültek, amit kőporos vakolattal vontak be kívülről. Az épület lapos tetős kivitelben készült el, amit tulajdonosai rendszeresen karban tartottak. Belső kialakítását tekintve a jól megfontolt elrendezés jellemzi. Az épület bejárata egy kisebb fedett teraszról nyílik, amit utólag beépítettek faszerkezetű építőanyaggal. Belépve az előszobába érkezünk, ahol rögtön balról nyílik egy zuhanyzós fürdőszoba wc.-vel. Szemben egy kényelmes vas szerkezetű, de fa lapokkal fedett lépcső vezet fel az emeletre. A lépcsőtől jobbra nyílik egy tágas és világos nagy szoba, ami akár nappaliként vagy szülői hálószobaként is funkcionálhat. A lépcsőtől balra nyílik egy tágas étkező, amin keresztül a konyhát közelíthetjük meg. Az emeleti részen két halószoba és egy kádas fürdőszoba kapott helyet. Az utca felé néző szoba erkély kapcsolatos. Az épület szuterén része később lett kialakítva egy komplett lakássá. Itt egy szoba, étkezős konyha, zuhanyzós fürdőszoba és előszoba kapott helyet. Az épület nyílászárói egy pár éve műanyagra lettek cserélve és mindegyik redőnyözött. A fűtést gázkazán biztosítja, öntöttvas radiátorokon keresztül. A meleg vizet villanybojler adja, külön mindhárom szinten.
A kert füvesített és virágokkal díszített. A hátsó részében két állásos garázs és műhely is épült. Az épület mögött található a pince, ahova a gázkazánt elhelyezték. Ennek mérete kb. 10 nm, tehát tárolóként is tökéletesen funkcionálhat. A hátsó udvaron egy lebetonozott és leburkolt terület funkcionált teraszként, ahol anno a családi összejövetelek zajlottak. Ha valaki szereti a retro stílust, akkor ez az ingatlan egy tisztasági festést követően rövid időn belül költözhető.
Közelben iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség. Buszmegálló 5 perc séta távolságban megtalálható. A Kis-Duna partja, ami szintén kb. 5 perc távolságra van, számtalan kikapcsolódást biztosít ( horgászat, kutya sétáltatás, játszótér, kocogás ... stb. ). Ha egészséges, tiszta levegőjű és gyönyörű zöld övezetben található lakóhelyet keres kedvező áron Budapesten, akkor ezt az ingatlant érdemes megnéznie.

Irányár: 63.500.000 Ft

Hivatkozási szám: 5085_36

Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Királyerdő

 
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Királyerdő