Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás, Budapest 21. ker.

Budapest XXI. kerület Katona József utca
9 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 21. ker., Csillagtelep
    Budapest XXI. kerület
    Eladásra kínálom Csepelen, a Csillag lakótelepen a Rakéta utcában ezt a remek, 1 szobás, 34 nm-es, 3. emeleti FELÚJÍTOTT lakást. A házban nincs lift. Frissen lett felújítva esztétikailag és műszakilag is. Új konyhabútor lett beszerelve. A fürdőszoba ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 6 órája
    29 990 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 21. ker., Királyerdő
    Budapest XXI. kerület, Ungvári utca
    Csepel, Királyerdő részén várja új tulajdonosát egy 37 nm- es, földszinti lakás. Néhány fontos paraméter: -1960- as években, téglából épült, szigetelt épület -a házban 5 db lakás került kialakításra -1 db autó beállási lehetőség, -kis kert, mely hasz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 7 órája
    31 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 21. ker., Szabótelep
    Budapest XXI. kerület, Árpád utca
    XXI. kerületben Csepelen a Szent Imre tértől pár perc sétára az Árpád utcában, 9.emeleti, 46nm-es, 2 szobás, ABALKOS KONYHÁS, üres átlagos/felújítandó állapotban lévő lakás ELADÓ! Műanyag ablakok vannak és távfűtés egyedi méréssel. Referencia szám: H...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 7 órája
    30 990 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Eladó a 21. kerületben, Csepel központhoz közel, Erdősoron a Szabadság utcában, egy 52 nm-es, földszinti, 2 szobás, gázkonvektoros, ablakos konyhás, beépített erkélyes, tégla építésű lakás! - A lakás kifejezetten világos, hatalmas ablakainak és fekvé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 7 órája
    32 490 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Ady Endre út
    Budapest XXI. kerületben, Csepelen, Szabó telepen, a központhoz közel, Duna parttól nem messze, 10 emeletes panelház, hatodik emeletén, egy 68m2-es, 2+2 fél szobás, LOGGIÁS, PANORÁMÁS, kiváló állapotú lakás keresi új tulajdonosát. Az ingatlan az évek...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 7 órája
    61 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10621122
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 53
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MŰANYAG ABLAKOS, ERKÉLYES, REMEK ELRENDEZÉSŰ LAKÁS A KATONA JÓZSEF UTCÁBAN, RENDEZETT HÁZBAN!

XXI. kerület, Katona József utcában, rendezett, 4 emeletes társasház legfelső szintjén eladó egy 53m2-es, kiváló elrendezésű, 2 külön nyíló szobás, átlagos állapotú, remek fényviszonyú, nagy erkélyes lakás.

Az ingatlanban két külön nyíló szoba (a nagyobbikból léphetünk ki a tágas erkélyre), egy ablakos, étkezésre is alkalmas konyha, egy ablakos fürdőszoba, külön wc, egy kamra, továbbá előszoba és közlekedő helyiségek kaptak helyet. Elrendezése rendkívül praktikus, mivel minden helyisége az előszobából és a közlekedőből külön bejárattal rendelkezik. Családok számára is ideális, hiszen a külön wc magasabb komfortot biztosít, a kamrában pedig a háztartás dolgai kényelmesen tárolhatóak. Erre a célra továbbá, a közlekedőben található, méretes beépített szekrénysor is rendelkezésre áll.

A lakásban az elmúlt évek során tulajdonosa számos beruházást elvégzett. Kicserélték az összes ablakot KORSZERŰ, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKRA, a bejárati ajtót biztonsági fémajtóra. A meleg víz ellátást biztosító vízmelegítőt szintén cserélték. Megújult a konyhabútor, a fürdőszobai szaniterek szinte mindegyike, a wc-ben pedig praktikus kézmosót szereltek be, hogy használat után ne kelljen a fürdőszobába átfáradni. A lakás jelenleg átlagos állapotnak örvend, felújítása igény és költségvetés kérdése, mivel eszközei és berendezései mind remekül működnek.

Fenntartása kedvező, konvektoros fűtésének köszönhetően az egyes helyiségek hőmérséklete külön-külön szabályozható. A közművek mindegyike saját mérőórával rendelkezik.

Fényviszonya remek. A szobák déli, míg a fürdő és a konyha nyugati tájolásúak, így a lakás reggeltől estig napfényes. Az ablakokból a kilátás szinte panorámás, a kertváros felett messzire ellátni.

Az ingatlan jelenleg bérbe van adva, a bérlők hosszú ideje itt laknak, megbízhatóan fizetik a költségeket. Igény esetén szívesen maradnak, de természetesen, ha az új tulajdonos nem bérlővel szeretné a lakást átvenni, továbblépésük is biztosított.

A társasház tiszta és rendezett, a lakóközösség jó. A földszinten babakocsitároló és kerékpártároló is kialakításra kerültek, egymástól külön helyiségben. További tárolók tartoznak a lakásokhoz, melyek közül az egyiket, egy szomszéddal osztozva használhat e lakás tulajdonosa. A szomszéddal a tároló használata évek óta rendezetten és problémamentesen működik.
Az épületben számos korszerűsítési munka megvalósult már, a lakóközösség jó és felelős gazdálkodásának köszönhetően. Cserélték a lépcsőházi kaput, és az összes lépcsőházi ablakot. A belső tereket szintén renoválták, ezek is rendezettek, esztétikus állapotúak. A külső homlokzat szintén rendezett, átlagos állapotú.

A környezet csendes, kertvárosi, ugyanakkor kitűnő ellátottságú. Sétatávolságra megtalálható több kisebb és nagyobb üzlet, a piac, bölcsőde, óvoda, általános és középiskola, rendelő egyaránt. Szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek tekintetében is bőven akad miből választani.
Tömegközlekedéshez számos autóbuszjárat és a Csepeli HÉV is rendelkezésre áll, melyekkel átszállás nélkül elérhető többek között a Közvágóhíd, a Boráros tér, illetve a környező kerületek központjai, és a KÖKI metróállomás is.
Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem keressen.

Referencia szám: LK[------]

Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Katona József utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Katona József utca