Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Panellakás, Budapest XXI. kerület, Ady Endre utcai ltp., 45nm, 31400000 Ft

Budapest XXI. kerület Ady Endre utcai ltp.
1 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 54 m2-es házrész Budapest XXI. kerület, Királyerdő, Nyárfás utca
    Budapest XXI. kerület, Királyerdő, Nyárfás utca
    CSEPEL-KIRÁLYERDŐN ELADÓ FELÚJÍTOTT 2 SZOBÁS HÁZRÉSZ, SAJÁT KERTTEL Az 54 négyzetméteres ingatlan teljeskörű felújítása során, a modern dizájn mellett a maximális komfort is nagy figyelmet kapott, az elektromos padlófűtés és hűtő-fűtő klíma felel a m...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 6 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Tehermentes, azonnal költözhető, befektetésnek kiválóan alkalmas!Csepel csendes kertvárosi részén központhoz közel, 52 nm-es, 1,5 szobástársasházi lakás+4 nm erkéllyel, rendezett épület első emeletéről ELADÓ!A lakás jó elrendezésénék köszönhetően nag...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 23 órája
    37 990 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XXI. kerület, Szabadság -Erdősor utcai ltp., 64nm, 42500000 Ft
    Budapest XXI. kerület, Szabadság -Erdősor utcai ltp.
    """"""""""""" SZIGETELT HÁZ, EGYEDI CIRKÓ FŰTÉS RENDSZER, 3000.-FT KÖZÖS KÖLTSÉG """""""""""" CSEPEL LEGCSENDESEBB LAKÓTELEPÉN, A CSIKÓ SÉTÁNYON MEGVÉTELRE KÍNÁLUNK, EGY NORMÁL ÁLLAPOTBAN LÉVŐ, 3 SZOBÁS LAKÁST. Csepelen a Csikó sétányon megvételre kí...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    2 napja
    42 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Csepel- Vízművek városrészben kínálok eladásra 699 nm-es telken egy 95 nm-es négy szobás családi házat! A ház 1960 körül épült, mostani tulajdonosa felújította. A vízvezeték, villanyvezeték cseréje megtörtént ennek kapacitása 3x16 amper. Az ablakokat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    2 napja
    46 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Szentmiklósi út
    CSEPELEN A SZENTMIKLÓSI ÚTON FELÚJÍTANDÓ HÁZ ELADÓCsepelen a fejlesztések folyamatosak, leginkább sportpályákat, atlétikai stadiont és egyéb sportlétesítményeket adtak át. A Duna közelsége a vízen való sportolást is lehetővé teszi. A nagy múltú Csepe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 1 órája
    54 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9613314
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 45
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ALACSONY REZSIJŰ LAKÁST KERES? MEGTALÁLTA!
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE IS!
BUDAPEST XXI. kerületének KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL, mégis CSENDES helyen eladó egy 2 szobás, földszinti lakás! A HÉT MINDEN NAPJÁN RUGALMASAN megtekinthető!
Az Árpád utcában található a JÓ ELRENDEZÉSŰ, KÉT HETES HARÁRIDŐVEL KÖLTÖZHETŐ lakás. A 10 emeletes panelház földszintjén található 45 nm-es lakás részei: - nappali (22 m2) - szoba (10,4 m2) - konyha (4,6 m2) - fürdőszoba + WC (4 m2) - gardrób (3,5 m2) -előszoba (2 m2)
A villanyvezetékeket és a vízvezetékeket cserélték, a szobák szépen felújítottak, gipszkarton mögé rejtve minden vezeték (megegyezés szerint egyes bútorok is maradhatnak). A konyha és fürdőszoba ízlés szerint modernizálásra szorul. A lakás biztonsági bejárati ajtóval, valamint műanyag, redőnyös és szúnyoghálós ablakokkal ellátott. Fűtését tekintve távfűtéses a lakás, egyedi mérőkkel ellátva. Emellett a nyári időszakban légkondicionáló berendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

Közös költség 9200 Ft. A lakás saját vízórákkal felszerelt (azokat nemrégiben cserélték). A melegvíz és a távfűtés havi díja 11300 Ft. A víz, szemétszállítás és a gáz (átalány) mindösszesen 4 ezer Ft havonta.

A tízemeletes ház jó állapotú, karbantartott, anyagilag rendezett. A zárt lépcsőházban két lift is üzemel. A ház előtti kis kert szépen gondozott.

A lakáshoz egy 5 m2-es pincehelyiség tartozik, amit az új tulajdonos igény szerint tovább bérelhet a társasháztól csekély díj ellenében.

Az ingatlantól 300 méterre található több közért, pékség, gyógyszertár. A csepeli piac és orvosi rendelő is sétatávolságra van. Óvoda, iskola, sportpálya, modern játszótér, színházi előadásoknak is helyet adó művelődési ház szintén pár perces sétával elérhető.

A tömegközlekedés kiváló: a H7-es hév megállója 750 méter, a közelben van továbbá a 35-ös, 36-os, 148-as, 151-es autóbuszok, valamint a 938-as jelzésű éjszakai autóbusz megállója is.

Parkolás a ház előtt és mögött, hatalmas parkolóban ingyenesen megoldott.

Amennyiben szeretne Csepel belvárosához közel, mégis igen csendes helyen lakni, jöjjön el, nézze meg, tegyen ajánlatot erre a jól alakítható lakásra!
Irányár: 31,4 M Ft.

Irodánk az Ön meglevő ingatlanának értékesítését is vállalja.
HITEL és CSOK ügyintézés, nemcsak nálunk vásárolt ingatlanokra! Kérésre a kalkulációt és a hitel előbírálatot díjmentesen elkészíti irodánk Önnek.
Az ingatlan energetikai tanúsítványát is elkészíttetjük. Cégünk ügyvédje pedig jogi tanácsadással rendelkezésre áll.

Hivatkozási szám: 2140_rid

Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Ady Endre utcai ltp.

 
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Ady Endre utcai ltp.