Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Passzív ház, nagy telken - Budapest XXI. kerület

199 000 000 Ft
Budapest XXI. kerület
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10143780
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 246
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kertváros-Királyerdő határán, csendes mellékutca magasabb pontján, minden tekintetben egyedi adottságú, jelen állapotában már passzív minősítésnek megfelelő (légtömörségi teszt) ingatlan eladó.

A ház jelenlegi készültségi állapota kb. 60%-os. A hirdetett ár a jelen állapotra értendő.
Nem passzív házként is befejezhető, ez esetben is bőven a jelenleg meghatározott rezsicsökkentett értékeken belül fenntartható az összesen 260 nm: 211 nm lakóterület, 49 nm garázs.

A családi ház szerkezetkész: monolit födém, lapostető szigetelés, födém szigetelés (25 cm kőzetgyapot), a lapos tetős részen 30 cm, a födémbe helyezett gépészeti szerelés (villamos vezeték csövezés 3*25A, mennyezet hűtés, szellőztetés), csatorna és esővíz elvezetés kiépítve, Internorm passzívház nyílászárók, Hörmann garázskapuk. A ház minden helyisége ablakos, jól berendezhető, bútorozható, az átgondolt tervezésnek, a nyílászárók elhelyezésének köszönhetően. A belmagasság 3,40 méter.

A telek méretéből adódóan alapból intim a ház elhelyezkedése, de a kert hátsó részébe nem tekint be szomszéd, ugyanerről pedig a mindkét oldalról a teljesen zárt kerítés gondoskodik.
Az utca felől a kétállásos garázs (49 nm) izolál, betekintés és hang vonatkozásában egyaránt.
A ház elülső részének bal oldala a háztartást szolgálja (gépészet, háztartási helyiség (12 nm), majd a gardrób (18 nm), és a tágas fürdőszoba (13 nm) követik egymást.
Velük szemben, a jobb oldalon két szoba (16-16 nm), két félszoba (9,80-9,40 nm), tusolós wc (6,40 nm) helyezkednek el, szeparáltan. Köztük tágas előszoba (16 nm), abból nyíló közlekedő vezet át a nappali-konyha-étkező (64 nm) egységébe, melyhez oldalt 40 nm terasz kapcsolódik hatalmas üvegfelülettel. Erről közvetlen járhatunk tovább a ház háta mögött elhelyezkedő intim teraszra (31 nm), melyre szauna tervezett (6 nm), és szinte a terasz folytatásaként medence. Erre a hátsó teraszra a ház hátsó részén elkülönülő hálószoba (14 nm), tusoló-wc (7 nm) helyiségből is ki tudunk lépni.

Igény esetén a kulcsrakész befejezést tudja vállalni az építtető. A tervezett fűtés hőszivattyús, napelemmel, padlófűtéssel. A homlokzatra 25 cm Nikelcell szigetelés.

Az ingatlanra CSOK, hitel, és valamennyi egyéb támogatás felvehető.
Beszámítható, frekventált helyen fekvő, jó állapotú ingatlan.

Hivatkozási szám: STARTLAK-7569518

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szanyi Edit

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Csepel kertvárosban, 80nm ház, nagy telekkel eladó!
    Budapest XXI. kerület, Csepel kertváros
    Csepel-Kertvárosban, előkertes, körbejárható családi ház gyönyörűen parkosított telekkel eladó! Befektetőknek is kiváló lehetőség lehet, akár 3 lakrész is kiadható! A ház két részletben épült a 40-es és a 60-as években. Stabil tégla épület, mely alka...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 4 órája
    54 000 000 Ft
  • Budapest XXI. kerület
    Eladó Csepel legkedveltebb részén, a hangulatos Királyerdőn, (RÁCKEVEI DUNA-ÁG) néhány perc sétára! Egy 835 m2-es telken épülő, kétszintes, két önálló bejáratú, egymástól kerítéssel elválasztott, egyenként 4 szobás ikerház-fél: mindkettő 160 m2-es al...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 4 órája
    179 900 000 Ft
  • Dunadűlő út Eladó Lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Parkra néző ékszerdoboz a Dunától alig pár percre Nyugalmas környéken, a XXI. kerületben, a buszjáratoktól pár perc sétára, nagyon világos, kényelmes méretű lakás akár családoknak, akár egyedülállónak is. Egy szoba, két félszoba, a rezsije kellemesen...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 4 órája
    44 900 000 Ft
  • Kossuth Lajos utca Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Zöldövezeti lakás, csend, nyugalom, Budapesten.Eladó egy rendkívül alacsony rezsivel rendelkező IV. emeleti, 59 nm lakás. Az ingatlan egy biztonságos és szép környéken helyezkedik el. Budapest 21.kerület Béke térnél. Az összes ablak, korszerű műanyag...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 4 órája
    42 200 000 Ft
  • Rakéta utca Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Csepel Csillagtelep csendes zöldövezeti részén eladó, tégla építésű társasház földszintjén, egy felújítandó 34 m2-es parkra nézőgarzon lakás, 3 m2-es erkéllyel. Fűtése gáz konvektoros, meleg víz ellátása villany bojleres, éjszakai áramról működik. Az...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 4 órája
    27 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szanyi Edit

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület