+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

AZ ELEGANCIA, A MINIMALIZMUS ÉS A LUXUS KÉZ A KÉZBEN JÁRNAK EBBEN A CSODÁS CSALÁDI OTTHONBAN - Budap

6 hónapja

Hasonló hirdetések

Leírás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 235
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Lakásvásárlást tervez? CIB lakáshitelek (x)
AZ ELEGANCIA, A MINIMALIZMUS ÉS A LUXUS KÉZ A KÉZBEN JÁRNAK EBBEN A CSODÁS CSALÁDI OTTHONBAN

Budafok kertvárosi részén, szupercsendes utcában eladó egy 1000 m2-es parkosított telken 4 éve épült, nappali + négy hálószobás, nívós kétszintes családi ház.

Az ingatlan alsó szintjén egy minden igényt kielégítő gépesített, beépített konyhabútoros amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és tárolók, valamint egy tágas, kétállásos garázs találhatók. Az emeleten 4 hálószoba, több fürdőszoba és WC, valamint egy praktikus mosókonyha kapott helyet.

A tulajdonosok funkcionális, túlzásoktól mentes, élhető lakókörnyezet kialakítását tűzték ki célként. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a helyiségek, a közlekedési utak, tárolóhelyek mérete kényelmes, nem feleslegesen nagy és nem túl kicsi, minden elérhető, kellemesen használható. Egy nagyobb család számára is megfelelő helyet kínál, de nem kell hosszú folyosókon és termeken keresztül menni, ha a ház egy másik pontjára szeretnénk eljutni. Nincsenek tetőtéri szobák, minden lakószinten teljes belmagasságúak a helyiségek.

Az egész család együtt és külön. A házban mindenki talál egy nyugodt helyet olvasásra, munkára, pihenésre, de a nappali közösségi terében úgy lehet együtt a család, hogy a főzés miatt sem kell lemondani egymás társaságáról, közben akár együtt lehet filmet nézni, beszélgetni.

A fűtést gázkazán adja, minden helyiségben a mennyezeten- padlón- és falakban beépített felületfűtéssel, hagyományos radiátorok nélkül. Kiegészítő fűtésként a nappaliban egy hangulatos fatüzeléses kandalló található. Az egyenletes hőmérséklet fenntartása melletti légcserét hő visszaverő szellőztető rendszer segíti. A kiváló hőszigetelésnek és az ablakokat árnyékoló, szélérzékelő motoros zsaluziának köszönhetően a nyári hőségben sincs szükség aktív klimatizálásra.

A legnagyobb család melegvíz igényét is kielégíti a 300 literes használati melegvíz tároló. A vízforgató rendszernek köszönhetően a ház bármely részén kinyitott csapokból azonnal melegvíz folyik. Beépített központi vízlágyító.
A beépített gépesített konyhabútor, valamint a szobákban és a fürdőszobákban található beépített bútorok a vételár részét képezik.

A nappalit körbe ölelő, madárcsicsergéses teraszok minden napszakban jól kihasználhatók. A napos déli fekvésű és az északi árnyékos oldal a nyári kánikulában is kellemes tartózkodást biztosítanak. A kertben esőérzékelő automata öntöző rendszer gondoskodik a mindig zöld fűről.

A maximális kényelmet a legzordabb időjárás esetén is elektromos kerti és garázskapuk, valamint egy kétállásos, tágas garázs biztosítja.

Közelben több buszjárat, közvetlen csatlakozással a 4-es metróhoz, vasútállomáshoz, Campona bevásárlóközponthoz.

Külföldi vásárlóknak jó hír, hogy pár perc alatt elérhető a diósdi angol nyelvű iskola és számos magán-egészségügyi intézet.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, hívjon bátran akár este is vagy hétvégén!

Referencia szám: HZ[------]


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budafok


 
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budafok