Ezt a hirdetést archiválták.

AZ ELEGANCIA, A MINIMALIZMUS ÉS A LUXUS KÉZ A KÉZBEN JÁRNAK EBBEN A CSODÁS CSALÁDI OTTHONBAN - Budap

Budapest XXII. kerület Budafok
4 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kétgenerációs, alacsony fenntarthatóságú családi ház.
    Budapest XXII. kerület, Bajcsy Zsilinszky
    Bajcsy Zsilinszky (XXII. kerület) utcában, alacsony fenntartási költségű (rezsivédett, hatósági bizonyítvánnyal rendelkező) , kétgenerációs ház eladó! Az ingatlan adatai: „lakóház és udvar” megnevezésű, 989 m2 telken, 254 m2 alapterületű 3 szintes, d...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 3 órája
    199 900 000 Ft
  • Budai kertes lakás,tároló,gk.beálló és garázs
    Budapest XXII. kerület, Budafok , Péter Pál utca
    Eladó Budafok zöldövezetében 4 lakásos tégla építésű társasházban, kitűnő állapotú 84nm-es lakás,7nm erkéllyel.10 nm saját tároló (értéke 2 millió).Külön álló 16nm-es garázsés gépkocsi tároló kerítésen belül (értéke 6 millió).A tároló és garázs ugyan...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 9 órája
    81 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Tatárka utca
    XXII. ker. Budafok felső részén, kertvárosi környezetben, eladó egy egyszintes, déli fekvésű, napfényes, beépíthető tetőteres családi ház! 1033 nm -es, sík telken helyezkedik el a téglából épült, jó beosztású ház, melyben nappali + 2 hálószoba, konyh...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 9 órája
    129 900 000 Ft
  • Csendes utca
    Budapest XXII. kerület, Péter Pál utca
    XXII. ker. Budafok felső, frekventált részén, csendes környezetben, kiváló elhelyezkedésű 1415 nm telken 4 épületet magában foglaló ingatlan eladó. Az épületek az utcafront felől haladva a következők: 1. Autószerelő műhely, felső szintjén külön bejár...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 9 órája
    185 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Damjanich utca
    XXII. ker. Baros Gábor telepen eladó egy közel 200 m2 alapterületű ház, mely két részből áll és egy 2494 m2-es telek 24 m széles utcafrontján helyezkedik el. Az utcáról nézve bal oldali házrész felújításra szorul és jelenleg nem lakják. A jobb oldali...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 9 órája
    180 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4699013
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 235
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
AZ ELEGANCIA, A MINIMALIZMUS ÉS A LUXUS KÉZ A KÉZBEN JÁRNAK EBBEN A CSODÁS CSALÁDI OTTHONBAN

Budafok kertvárosi részén, szupercsendes utcában eladó egy 1000 m2-es parkosított telken 4 éve épült, nappali + négy hálószobás, nívós kétszintes családi ház.

Az ingatlan alsó szintjén egy minden igényt kielégítő gépesített, beépített konyhabútoros amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és tárolók, valamint egy tágas, kétállásos garázs találhatók. Az emeleten 4 hálószoba, több fürdőszoba és WC, valamint egy praktikus mosókonyha kapott helyet.

A tulajdonosok funkcionális, túlzásoktól mentes, élhető lakókörnyezet kialakítását tűzték ki célként. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a helyiségek, a közlekedési utak, tárolóhelyek mérete kényelmes, nem feleslegesen nagy és nem túl kicsi, minden elérhető, kellemesen használható. Egy nagyobb család számára is megfelelő helyet kínál, de nem kell hosszú folyosókon és termeken keresztül menni, ha a ház egy másik pontjára szeretnénk eljutni. Nincsenek tetőtéri szobák, minden lakószinten teljes belmagasságúak a helyiségek.

Az egész család együtt és külön. A házban mindenki talál egy nyugodt helyet olvasásra, munkára, pihenésre, de a nappali közösségi terében úgy lehet együtt a család, hogy a főzés miatt sem kell lemondani egymás társaságáról, közben akár együtt lehet filmet nézni, beszélgetni.

A fűtést gázkazán adja, minden helyiségben a mennyezeten- padlón- és falakban beépített felületfűtéssel, hagyományos radiátorok nélkül. Kiegészítő fűtésként a nappaliban egy hangulatos fatüzeléses kandalló található. Az egyenletes hőmérséklet fenntartása melletti légcserét hő visszaverő szellőztető rendszer segíti. A kiváló hőszigetelésnek és az ablakokat árnyékoló, szélérzékelő motoros zsaluziának köszönhetően a nyári hőségben sincs szükség aktív klimatizálásra.

A legnagyobb család melegvíz igényét is kielégíti a 300 literes használati melegvíz tároló. A vízforgató rendszernek köszönhetően a ház bármely részén kinyitott csapokból azonnal melegvíz folyik. Beépített központi vízlágyító.
A beépített gépesített konyhabútor, valamint a szobákban és a fürdőszobákban található beépített bútorok a vételár részét képezik.

A nappalit körbe ölelő, madárcsicsergéses teraszok minden napszakban jól kihasználhatók. A napos déli fekvésű és az északi árnyékos oldal a nyári kánikulában is kellemes tartózkodást biztosítanak. A kertben esőérzékelő automata öntöző rendszer gondoskodik a mindig zöld fűről.

A maximális kényelmet a legzordabb időjárás esetén is elektromos kerti és garázskapuk, valamint egy kétállásos, tágas garázs biztosítja.

Közelben több buszjárat, közvetlen csatlakozással a 4-es metróhoz, vasútállomáshoz, Campona bevásárlóközponthoz.

Külföldi vásárlóknak jó hír, hogy pár perc alatt elérhető a diósdi angol nyelvű iskola és számos magán-egészségügyi intézet.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, hívjon bátran akár este is vagy hétvégén!

Referencia szám: HZ[------]


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budafok

 
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budafok