+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

LUXUS ÉS KERTVÁROSI KÖRNYEZET A BELVÁROSTÓL 20 PERCRE - Budapest XXII. kerület, Budatétény


Hasonló hirdetések

Leírás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 130
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Kedvezményes személyi kölcsön 50 000 - 200 000 Ft között
LUXUS ÉS KERTVÁROSI KÖRNYEZET A BELVÁROSTÓL 20 PERCRE

Az ingatlan egy 130 nm-s teljes körűen felújított és újragondolt modern stílus kialakításával megálmodott, nappali +3 hálószobás (melyből két szoba félszoba), dupla fürdőszobával rendelkező, napfényben úszó álomotthon, hatalmas terasszal és parkosított gyönyörűen gondozott sík kerttel, udvari gépkocsi beállóval. A jelenlegi tulajdonos 2014-ben teljes körűen felújította a házat ami magában foglalja a következőket:

A korábbi ház főfalait megtartva egy teljesen új házat építettek fel, s kívülről a legmodernebb 15cm-s dryvit szigeteléssel szigetelték körbe a házat, a ház külső burkolata részben HPL homlokzati burkolóanyaggal ellátott. Az új alapzaton kívül beépítésre került az egész házban a legkorszerűbb padló fűtés, és 3 süllyesztett Minib Coilt padló konvektor is, mely a hideg téli hónapokban biztosítja a bent lakók kényelmét és melegét. 

A belső falak dupla gipszkartonból készültek, ezért ha valakinek az elrendezése még sem tökéletes, könnyedén átalakíthatja a belső tereket. Valamennyi fal hangszigeteléssel van ellátva, így biztosítva a magánszférát minden helyiségben. A vízmelegítést a tetőre szerelt Tisun napkollektor biztosítja. 

A házban lévő nyílászárók a HOFSTADTER cégtől származnak, s a rendkívül jó hőszigetelésünknek köszönhetően nyáron nem melegítik fel a lakást, kint tartják a meleget. Valamennyi nyílászáró fém redőnnyel felszerelt, részben elektronikusak. A béltéri ajtók magas minőségű JAN ajtók.

A házban a friss levegőt a HITACHI központi és szellőztető rendszer biztosítja. A központi klímát a KPI típusú 3 zónás hőszivattyús multi klímaberendezés biztosítja. A burkolatokat tekintve a parketta szürke illetve fehér Mardegan Legno 14 mm-s svéd padló került beépítésre. A tolóajtók a Hofstadter Weltar system bluevo típusúak, mindegyik 6 légkamrás, valamennyi nyílászáró belül fehér és kívül antracit színű ezzel is biztosítva az intimitást. A ház biztonságát egy modern riasztó és kamerarendszer garantálja. A ház központi porszívóval felszerelt.

A tető szerkezet teljes egészében újra lett építve, a tetőre Tondach saturn hornyolt égetett tetőcserép került felhelyezésre.
Az ingatlanban található design elemeket a tulajdonos és a tervező gondos és igényes válogatása jellemzi, mind a csillárok mind pedig a Led világítás, a belső kialakítás tekintetében.

Az előszobából nyíló mosókonyhában BOSCH mosó -és szárítógép került beépítésre, a konyhában Silestone és Technistone cégtől rendelt konyhapult került beépítésre AEG főzőlappal. A konyhában található egyéb gépek: AEG mikró, sütő, beépített hűtő és egy Falmec külső motoros szagelszívó ami kimondottan csendes és minden kellemetlen szagot képes elszívni.

A terasz teljes egészében szürke WPC Torro Timber burkolatottal lett bevonva. A terasz fűthető, és az árnyékolást a távirányítású Griesser árnyékoló biztosítja. A teraszról egy egyedi tervezésű lépcsővel jutunk le az igényesen térkövezett területre és a gyönyörűen parkosított kertrészre. A konyhából kilépve a kerti csobogó látványa fogad, és jobbra tőle a 12 nm-s tároló garázs.A bejárati résznél 1 vagy akár két kisebb autónak belső udvari beállási lehetőség biztosított. A ház teljes körbekerítése gabion kerítésrendszer felépítésével került megvalósításra, a terasz támfalaival egyező módon. Az alsó szinten került a gépészet kialakításra, amely szintén kézmosóval felszerelt, a helyiség szellőztetése szintén kiépítésre került.
Ne habozzon, ha felkeltettem az érdeklődését hívjon akár hétvégén is!

Referencia szám: HZ[------]


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény


 
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény