Ezt a hirdetést archiválták.

NAGYVILÁGI LUXUS, IGÉNYES ELGONDOLÁSOK ÉS INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - Budapest XXII. kerület, Budatétén

Budapest XXII. kerület Budatétény
4 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budapest, 22. kerület Óhegy- budatétény határán, 380 nm-es telken, egyszintes, 113,8 nm-es, 6 szobás
    Budapest XXII. kerület
    Helyiségek: LAKÁS (66,36 nm): Előszoba (4,84 nm), 3 szoba (18 nm, 15,86 nm, 13,06 nm), konyha (9,8 nm), fürdő+WC (4,48 nm), LAKÁS (47,47 nm): Nappali, konyha, közlekedő (23,14 nm), 2 szoba (10,66 nm, 9,15 nm), fürdő+WC (4,52 nm) Az ingatlan három üte...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 5 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó 160 m2-es ikerház Budapest XXII. kerület, Budafok, Budafok
    Budapest XXII. kerület, Budafok, Budafok
    GYÖNYÖRŰ, ÖRÖKPANORÁMÁS IKERHÁZ ELADÓ A XXII. kerület legszebb részén kínálom megvételre ezt 160 m2 alapterületű, igazán igényesen kialakított, saját kerttel rendelkező ikerházat. A ház mindhárom szintjét tágas terek jellemzik. A lakásba érkezve a ko...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 5 órája
    179 000 000 Ft
  • CSODÁS ZÖLDÖVEZETBEN, ERKÉLYES PANEL LAKÁS BUDATÉTÉNYBEN!
    Budapest XXII. kerület
    Kizárólag a Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából eladó Budapest XXII. kerületben Budatétényben a Tűzliliom utcában, kiváló elhelyezkedésű négy emeletes panel lakótömb 3.emeletén, két szobás, erkélyes, 50nm-es felújítandó társasházi lakás, közös táro...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 6 órája
    43 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület
    A KISEBB IKERFÉL ELKELT !!A CSALÁDI HÁZ különálló telekkel ELKELT !!!! Csupán egy lehetősége maradt !!AGGLOMERÁCIÓBA költözni vágyók figyelmébe! 5 SZOBÁS, MEGÚJULÓ ENERGIÁJÚ, GARÁZSOS MINIMÁL TIPUSÚ ÚJÉPÍTÉS ,VERHETETLEN ÁRON, CSOK, 5% ÁFA VISSZATÉRÍ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 6 órája
    119 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Kócsag utca
    XXII. kerület - KÍVÁLÓ LOKÁCIÓ! Eladó Budafok kedvelt részén csendes, zöldövezeti, 110 nm-es önálló, külön bejáratú hőszigetelt házrész, saját leválasztott kerttel. Költözhető állapotban van. Megosztási szerződéssel rendelkezik. Az ingatlan egy tégla...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 6 órája
    96 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4699017
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 307
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
NAGYVILÁGI LUXUS, IGÉNYES ELGONDOLÁSOK ÉS INTELLIGENS MEGOLDÁSOK

Budatétényben pár percre a tömegközlekedéstől és a Campona bevásárló központtól, eladásra kínálok egy minden igényt kielégítő, luxus szinten újragondolt 307 nm-s, belső 2 szintes családi házat nagy terasszal, több gépkocsi részére beállóval, a kertben elhelyezett nagyméretű tároló garázzsal és szakszerűen gondozott, parkosított kerttel.

Az ingatlan földszinti részén nappali + 3 hálószoba + dolgozó szoba, hatalmas étkezős konyha közvetlen terasz kijárattal, 2 fürdőszoba, vendég toilet, és egy hatalmas 50 nm-s kertre néző terasz került kialakításra.
Az alsó szinten kapott helyet a hatalmas gardrobe szoba, tároló, háztartási helyiség, vendég szoba és a kazánház. A ház tervezésekor kondi termet is terveztek az alsó szintre, ez bármikor kialakítható az új tulajdonos igénye szerint. 

Az ingatlant 2013-ban gépészetileg és esztétikailag is teljes körűen igényesen felújították, a felújítás során kizárólag magas minőségű építő anyagokat felhasználva. A felújítás során a hőszivattyú előkészítés megtörtént, beépítésre került egy 300 L-s különálló melegvíz tartállyal összekötött önállóan működő napkollektor, és a ház padlófűtését, padlókonvektorait a Buderus kazán látja el. A fürdőszobákban Betatherm radiátokor kerültek beépítésre. Minden ablak és nyílászáró egyedileg gyártott, minden helyiségben fa ablakok és emelő tolóajtó szerkezettel beépített nyílászárók találhatók. A beltéri ajtók a magas minőségben kivitelezett JAN beltéri ajtók.

A ház szellőztetését a Hitachi központi szellőztető és klíma rendszer látja el, melyek külön szintekre és kiszolgáló körökre programozhatóak. A központi egységek a padlástérben kerültek elhelyezésre.

A konyhában Corian pult, festett design ajtófelületek, Bosch mosogatógép, beépített AEG indukciós főzőlap, ugyancsak AEG beépített sütő és mikrósütő, Elica feel noir szagelszívó, és egy amerikai méretezésű Samsung hűtőszekrényt szolgálja az új tulajdonos kényelmét.

Az árnyékolást az alumínium redőnyök melyek részben elektromosak, és a Griesser opal design teraszfűtéssel is ellátott elektromos árnyékoló biztosítja. A hálószobák, étkező és a nappali burkolata Mardegan Legno parketta, míg a kültéri burkolatok classic travertin járólap, a terasz wpc burkolattal ellátott. A teraszon Inox rozsdamentes korlát biztosítja a közlekedést, és a teraszon eltöltött hűvösebb napok élményét emeli a beépített dekorációs kandalló. A ház körben szigetelt és a homlokzati burkolat Fundermax HPL- típusú. A ház luxus kényelmét biztosítja a beépített INOX szálcsiszolt Domuslift, mellyel az alsó szintre juthatunk.

Az ingatlanban további extra 2 db beépített széf, hatalmas méretű gardrobe az alsó szinten, a kertben vízeséses csobogó világítással, riasztó és kamera rendszer az egész házban mely távfelügyeletre bekötött, Dunavox 24 palackos borhűtő, központi porszívó, LED világítás mely a ház minden helyiségének a hangulatát emeli, és a kertészmérnök által tervezett parkosított kert.

Az ingatlan valóban egyedi, igényesen és minőségi luxus anyagokkal kivitelezett, kimondottan igényes pároknak családoknak ajánlom. Közelben iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség gyalogosan pár perc távolságra található.

Jöjjön el nézze meg és legyen Öné ez a luxus családi ház.

Referencia szám: HZ[------]


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény

 
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény