Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 60 nm-es Újszerű tégla lakás Budapest XXIII. kerület

Budapest XXIII. kerület
3 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budapest 23. ker.
    Budapest XXIII. kerület
    Eladó Budapest, 23. kerületének központjában egy gyorsan birokba vehető, tehermentes, felújítandó, összközműves 42 m2-es sorházi lakás, melyhez tartozik egy 35 m2-es pince és egy 12 m2-es fedett garázs is. A lakásban egy nagy szoba, kis konyha étkező...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    17 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 23. ker.
    Budapest XXIII. kerület
    CSAK A KÍNÁLATUNKBAN TALÁLHATÓ EZ A BEFEKTETŐI AJÁNLAT!!!!ÁRESÉS!!!!300000/NM ÁRON KERTKAPCSOLATOS INGATLAN!!!!Megvételre kínálunk Budapest. XXIII. kerületben, Soroksár csendes zsák utcájában, a Dunától pár perc sétára egy három lakásos sorház szélső...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    29 500 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 23. ker.
    Budapest XXIII. kerület
    Eladásra kínálunk Soroksár-Péteri közkedvelt utcájában egy 2010-ben épült és 2021/22-ben szinte teljesen felújított, 66 m2-es, nappali + 2 szobás, hatalmas teraszos családi házat, 582 m2-es osztatlan közös tulajdonú (ügyvédi használati megosztás van!...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 23. ker.
    Budapest XXIII. kerület
    Molnárszigeten 1990-ben épült, életvitelszerű lakhatásra a szobaszámra való tekintettel akár több fő részére is tökéletesen alkalmas, azonnal költözhető téglaház eladó! A 28 nm-es alapterület ellenére nappali+két háló található az alsószinten, mely a...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    33 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 23. ker., Millennium telep
    Budapest XXIII. kerület
    Soroksáron. a Millennium telepen, második emeleti, 55 nm-es lakás eladó. 2 nagy szobás, konyhás, fürdőszobás, világos lakás. A lakás jó állapotú, a nyílászárók cserélve lettek, műanyag, hang és hőszigetelt ablakra. A bejárati ajtó fémajtó. A meleget ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 14 órája
    36 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5093004
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 60
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
HŐSZIVATTYÚS TÁRSASHÁZBAN minden igényt kielégítő, ALACSONY REZSIJŰ GYÖNYÖRŰ LAKÁSA DUNAHARASZTI HATÁRÁBAN ELADÓ!

Dunaharaszti-Soroksár határában A MILLENNIUM LAKÓPARK KÖZELÉBEN egy 2017-ben épült 12. lakásos társasház 1.emeletén egy Dél-nyugati tájolású napfényes, csendes mellékutca felé néző 60m2 alapterületű 2+1 félszobás TEHERMENTES lakás, a hozzá tartozó 4,80m2-es fedett erkéllyel eladó. A lakás a függő folyosó utolsó lakása így az előtte lévő folyosórész, amely 5 m2 is a lakáshoz tartozik. 

A lakásban PRÉMIUM minőségű burkolatok kerültek lerakásra. A lakás minden részén kivéve a vizes helyiségekben egységes színű magas kopásállóságú parkettával. 

Elosztása: egy tágas előszoba-közlekedőbe lépünk (9,80m2), jobbra egy kádas fürdőszoba érhető el (3,90m2-re) majd egy külön wc+kézmosóval (1,80m2), egy tágas napfényes nappali- konyha-étkezővel (27,20m2) és két külön nyíló szobából (10,30m2 és egy 6,30m2) 

Extrák: 
-ZÁRT TERASZ: egy speciális összetolható üvegezésnek köszönhetően, így télen is nyugodtan kiülhet, nyáron pedig a harmonika kialakítással az edzett üveg elemeket egymásra tolva élvezheti a szabad levegőt. 
-A beépített bútorok a lakás több pontján,mint a közlekedőben lévő beépített hatalmas gardrób szekrény illetve jelenleg a kis szoba is végig beépített szekrényekkel rendelkezik. 
-Gondos kialakítású konyhabútor, 6 terítékes mosogatógéppel, egyedi fehér színű elektromos beépített sütővel és beépített indukciós főzőlappal 
-Szúnyogháló az ablakokon 
-Hűtés az egész lakás területén 
-TÉRFIGYELŐ KAMERA az udvaron 

Műszaki adatok:
- Maga az épület 44cm-es klíma téglából épült + 10cm-es külső hőszigeteléssel, így az épület energetikája kiváló.
- Fűtése: - a lakások FŰTÉS-HŰTÉSÉT levegő-víz HŐSZIVATTYÚK biztosítják, a szobákban mennyezi a többi helyiségben padlófűtéssel. A fűtés és a hűtés is lakásonként külön termosztáttal szabályozható és egyedi mérővel rendelkezik. 
- Külső nyílászárók: Antracit színű műanyag nyílászárók, K: 0,7W/m2K (3 rétegű üvegezéssel) úgyszintén antracit színű 4 ponton záródó acélmerevítéssel biztonsági bejárati ajtóval.

A térkővel burkolt zárt belső udvar biztonsági kamerákkal felszerelt, ahol a lakáshoz 2 DB. GÉPKOCSI BEÁLLÓ tartozik, melyek megvásárlása kötelező a lakás vételár felett 500.000.-Ft a kettő együtt. 

Közelében: Hévmegálló 5 perc sétányira, 10m-re egy mindennel felszerelt kisbolt, Lidl-Aldi 5 perc autóútra, Duna part 5 perc sétával elérhető.

Ajánlom minden korosztálynak és befektetőknek egyaránt! 

A lakás rezsije: 25-30.000.-Ft/hó (benne van a közös költség is) a közös költség külön: 11.300.-Ft. 

Az ár irányár!


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület