Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest XXIII. kerület 24.000.000 Ft

Budapest XXIII. kerület
1 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 93 nm-es Újszerű Sorház Budapest XXIII. kerület
    Budapest XXIII. kerület
    Új-építésű sorházi ingatlanok értékesítése megkezdődött Bp-en a XXIII kerület Grassalkovich úton! Az ingatlanok már 2,5 M Ft-tal leköthetők, minimum 20% önerővel megvásárolhatók.   A 2 tömbben 6 db lakás kerül megépítésre (3db-3db), 2 594 m2 területe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 éve, 4 hónapja
    93 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9661377
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 43
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ALKALMI VÉTEL! Soroksáron sürgősen eladó ez a nemrég felújított, 43 nm-es, 1,5 szobás, kertkapcsolatos társasházi lakás.

Az ingatlan egy nyugodt környezetben található. A felújítás során a nappaliban, a konyhában és a hálószobában új burkolatok kerültek lehelyezésre, valamint új konyhabútor és új fürdőszobabútor került beépítésre és a nyílászárók cseréje is megtörtént, így jelenleg redőnnyel ellátott, műanyag ablakok vannak beszerelve.

A lakásba belépve egy pici előtérbe jutunk, majd onnan tovább haladva találjuk az amerikai konyhás nappalit. A nappaliból juthatunk a hálószobába és szintén a nappaliból nyílik a zuhanyzós fürdőszoba is. A nappali mérete lehetővé teszi, hogy étkezőt is kialakítsunk a helyiségben.

A konyhában és a fürdőszobában kerámia járólap burkolat, a 2 szobában laminált padló található. A fűtésről és a meleg víz ellátásról gázkazán gondoskodik. A lakáshoz egy terasz is tartozik, ahol megpihenhetünk a kertben munka után. Leginkább fiatal pároknak és egyedül élőknek ajánlom a lakást, de befektetésnek is kiváló, mert könnyen kiadható albérletbe.

Autóval hamar elérhető több élelmiszer üzlet (Spar, Lidl, Aldi), valamint a soroksári bevásárlóközpont, ahol többek között gyógyszertár, posta, étterem található, illetve DM, Fressnapf, Obi, Ikea, EcoFamily üzletek is vannak a közelben.

Az ár komoly érdeklődő és készpénzes vevő esetén is alkuképes. Érdemes megnézni ezt a lakást. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület