10 Valentin napi ajándék tipp

Budapest
5 éve, 2 hónapja

Valentin nap a 20. század végétől világszerte elterjedt, mint a szerelmesek ünnepe. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket, vagy szerelmes üzenettel kedveskednek neki. Számomra a személyre szóló egyedi ajándékok többet jelentenek, akár saját kezűleg is készíthetünk meglepetéseket. A Maxapróról könnyen beszerezheted a kiválasztott ajándékot és ki sem kell mozdulnod.


10 ajándék tippet ajánlok nektek, legyen miből inspirálódni.


1. Utazás. A legnagyobb ajándék, amit adhatunk szerelmünknek az élmény, amit egy utazás jelenthet. Kedvező áron találunk wellness pihenésre lehetőséget és színvonalas vendékházakat a kínálatban.


2. Parfűm. A parfümöt minden férfi és nő szereti, ezzel maximum a nem megfelelő illat kiválasztásával lőhetünk mellé. Ha tudjuk, melyik illatokat szereti, könnyen beszerezhetjük az interneten.

3. Ékszer. Ha a hagyományos ötletek mellett szeretnénk maradni az ékszer is jó választás lehet. Meg kell fogalmazni magunkban milyen stílusú, áru és minőségű ékszert szeretnénk a kedvesünknek, a választékból bőségesen lehet keresgélni.

4. Kedvenc film. A szerelmed számára kedves filmmel meglepni, szívmelengető ajándék ötlet. A másik előnye a dvd-nek hogy együtt, összebújva is megnézhetitek, ami szuper program.

5. Élményrepülés. Igazán különleges ajándék az élményrepülés, ami felejthetetlen együtt töltött perceket szerezhet a pároknak.

6. Koncert.  Egy zenei koncert vagy színházi előadás is remek kikapcsolódás a pároknak. Éppen ezért ajándéknak is előnyös.

7. Könyv. A könyvek szerelmeseit mindig meg tudjuk lepni egy szuper olvasnivalóval. Az antik könyvek között igazi ritkaságokra is bukkanhatunk.

8. Kerékpár. Egy kerékpár ajándékozásával nem csak remek meglepetést adhatunk át, hanem lehetőséget az egészséges, mozgással teli életmódhoz is. Ma már biztonságosan, bicikli utakon járhatjuk be az egész fővárost, kiváló program.

9. Tánctanfolyam felnőtteknek.  A szerelmeseket még jobban összehozhatja egy közös tánc oktatás, ahol amellett, hogy a tánc alapjait elsajátíthatjuk, kikapcsolódunk és szórakozunk.

10. Egyedi plüssmacik.  Egyedi, extra finom anyagú plüss macik különböző színekben és méretekben akár 3,5 méteres kivitelben is. Tökéletes ajándék lehet.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest