A legjobb ajándékok gyerekeknek

Budapest
5 éve, 4 hónapja

Karácsony közeledtével mindenki ajándékok bűvöletében él és általában a választás nem könnyű. Mindig a legjobbat szeretnénk a szeretteinknek, a legtöbb családban pedig vannak gyerekek, akiknek megfelelő ajándékot találni és meglepetést okozni különösen nehéz lehet.

Mostani cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy minek örülhetnek a gyermekek.


Építőkocka, Lego


Nemtől függetlenül nem lőhetünk nagyon mellé, ha olyan játékot választunk, amiből a gyerekek kreativitását kihasználva számtalan dolog építhető. Ha hagyományos építőkockákat veszünk és nem tematizált játékot, amihez még összeépítési útmutató is jár, akkor tesszük a legjobbat. Érdemes a vásárlás előtt utánajárni, hogy milyen típusú építőjátékkal rendelkezik már a család, ha ahhoz kompatibilis ajándékot vásárolunk, akkor biztos a siker.


Társasjáték


Társasjátékból sohasem elég! Szerencsére mindig vannak újabb és újabb játékok, amik az egész család számára szórakozást biztosítanak, nem csak a gyerekeknek. A legjobb, ha olyat választunk, ami bármilyen korosztály számára játszható és az agyat is dolgoztatja. A témakörök listája végtelen, állatokról szóló, mesékhez kapcsolódó, logikai, gazdálkodós, kártyajátékok… Biztosan találunk olyat, ami a gyerek érdeklődési körének megfelel!


Öko játékok


Újra terjednek a fából készült játékok, amik általában javasoltak a képzelőerő fejlesztésére, hiszen egyszerű dizájnnal készülnek és színesek. A fa játékokon kívül egyre több cég gyárt újrafelhasznált anyagokból is játékokat, ami nagyszerű környezetvédelem szempontjából és a nagyobb gyerekekkel már beszélgethetünk is az ökojátékok előnyeiről.

Kép forrása: https://www.aliexpress.com/


Ahogy a nagyok csinálják…

A legtöbb gyerek imádja, ha olyan játékkal játszhat, mint ami a felnőtteknek is van. Rengeteg ötletet találhatunk, mini konyha, szerszámkészlet, bevásárlókosár, háztartási eszközök… a lista nem ér véget. Azok az elfoglaltságok, amik a „nagyoknak” legtöbbször unalmas, hétköznapi feladatok, a gyerekeknek még izgalmas játék.


Számos on-line játékbolt és áruház kínálata közül választhatunk már, de érdemes az apróhirdetési oldalakat is böngészni, szuper ajándékokat találhatunk az eredeti ár töredékéért vagy akár kisvállalkozóktól.


Címkék: ajándék, gyerek, karácsony, ötletek


Borítókép forrása: https://unclutteredsimplicity.com




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest