Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Aliens: Colonial Marines PC

7 566 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410024
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Te és a barátaid a galaxis legfélelmetesebb, legrátermettebb gyilkosaival szemben: egy újabb csodás nap a seregben!
Csatára fel, katona! Üdv az Aliens: Colonial Marines-ban, a díjnyertes Borderlandset jegyző Gearbox csapatának új játékában, ahol te és a barátaid a galaxis legelitebb csapatának tagjaként a feladatod nem csak a túlélés lesz, de a xenomorf fertőzés megállítása, pont, ahogy James Cameron kultikus filmjében, A Bolygó Neve: Halálban!

A filmtörténelem legfélelmetesebb lénye rád és a csapatodra vadászik. Éld túl a hihetetlen kihívást egy szinte sérthetetlen ellenféllel szemben, amely képes a szellőzőkben közlekedni, a plafonon és a falakon mászni,.Autentikus ábrázolás: A film kultikus helyszínei, az LV-426 bolygó könyörtelen telepe olyan életszerűen elevenedik meg, mintha csak a legendás filmbe csöppentél volna - vigyázz, nehogy elragadjon a halál...Válj igazi tengerészgyalogossá! A második Alien film teljes kelléktára arra vár, hogy bevesd, kezdve a klasszikus gépfegyverrel az automata ágyún át egészen a lángszóróig és a mozgásérzékelőig.Kooperatív mód: akár menet közben is csatlakozhatsz barátaidhoz! Túl nehéznek találsz egy harcot? Nem bírsz egy ellenféllel? Csak hívd be az ismerőseid, hiszen akár négyen is végigjátszhatjátok az egész kampányt!Karakter- és fegyverfejlesztés: Hozd létre a tökéletes gyilkológépet, ahol olyan irányba fejlesztheted a főhősöd és az eszközeid, amilyenbe csak akarod. 
 
Aliens: Colonial Marines, Alien, Aliens, Alien 3 TM & © 2012 Twentieth Century Fox film Corporation. All rights reserved. Twentieth Century Fox, Alien, Aliens, Alien 3 and their associated logos are registered trademarks or trademarks of Twentieth Century Fox Film Corporation. Aliens: Colonial Marines game software, excluding Twentieth Century Fox elements © 2011 SEGA. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. © 2012— Gearbox Software, LLC. All rights reserved. Gearbox and the Gearbox Software logos are registered trademarks of Gearbox Software, LLC in the U.S. and/or other countries and used here under license.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Aliens: Colonial Marines Season Pass PC
    Budapest
    A tartalom használatához szükséges az Aliens: Colonial Marines alapjáték Steam változatának megléte. A Season Pass hozzáférést biztosít a tulajdonosoknak az egyedi kampánytartalomhoz, a többjátékos pályákhoz, új módokhoz, a karakterek testreszabási l...
    2 éve, 2 hónapja
    2 312 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest