Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Angoltanulás könnyedén az interneten!

Budapest Magyarország Angoltanulás könnyedén az interneten!
3 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3923409
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Oktatás, Magántanár
Leírás
Kedves Tanulni Vágyók!



A University of Cambridge CELTA nevű nemzetközi angoltanári bizonyítványával és több mint egy évtizedes tanítási tapasztalattal, kétnyelvű (kanadai-magyar) neveltetéssel, internetes angolórákat adok.



Az órák 50 perc hosszúak és heti egy vagy két alkalommal érdemes megtartani őket. Az általam kedvelt módszerrel (direct method) a tanulás során a hangsúly a beszéden és a nyelv gyakorlati alkalmazásán van, aminek elősegítésére a híres Maximilian Berlitz megközelítését is használom.



A módszer főbb elemei: a tanár teljes figyelme a diákra összpontosul - ellentétben a csoportos tanulással (communicative method) - és igyekszik specifikus kérdéseken keresztül rávezetni a tanulót, hogy a saját szavaival legyen képes válaszolni és kifejezni magát egy adott új nyelvtani szerkezet vagy az iskolái angolórák során vett új szavak használatával. A kérdések az egyszerűtől a nehezebbekig terjednek és gyakori használatukkal a tanuló egyre könnyebben és természetesebben tud rájuk reagálni. Az egyéni igényekhez illeszkedő órák intenzívnek mondhatók és nagyon hatékonyak ezzel a módszerrel, ezért javaslom azt, hogy egy alkalommal legfeljebb 50 percet tartsanak.



Iskolás tanulók korrepetálás esetén a nehézségi szint fokozatos emelésére és a többszöri szóbeli ismétlésre helyezem a hangsúlyt. A különbség abban áll, hogy az órák a diák iskolai tananyagán alapulnak.



Szóbeli gyakorlásra és szintentartásra hetente egy alkalom ideális, nyelvvizsgára történő szóbeli felkészülésre és iskolai korrepetálásra pedig hetente két alkalom.



A legfontosabb elvem pedig az, hogy a tanuláson, gyakorláson felül érdemes olyan órákat tartani, amiben mind a diák mind a tanár élvezettel vesz részt. Fontos, hogy jól érezzük magunkat!



Ha a módszer felkeltette az érdeklődését, időpontegyeztetés miatt kérem keressen meg az "Elérhetőség" alatt megadott emailcímen vagy telefonszámon!



Találkozzunk online!



Nyerges Máté

CELTA-képesítésű angoltanár





Szükséges technikai feltételek:



- beépített vagy külső webkamerával rendelkező számítógép internetkapcsolattal

- headset vagy külső mikrofon fülhallgatóval

- az iskolai tankönyv órán vett részeinek beszkennelt változata (korrepetálás estén)



Árak:

Korrepetálás: 2200ft/50 perc

Nyelvvizsgára, érettségire való felékszítés:

Heti egy alkalommal: 3200 forint/50 perc
Heti két alkalommal: 3000 forint/50 perc



További részletek: http://angollektor.weebly.com/

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nyerges Máté

  • 0670257-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország
Angoltanulás könnyedén az interneten!


Hasonló hirdetések

  • HEGEDŰOKTATÁS KEZDŐKNEK!!!
    Budapest I. kerület
    Sziasztok vonósok ! AKCIÓS ÁRAKKAL BEIRATKOZÁS MOST !!!! Egyéni módszeremmel,könnyedén,jó hangulatú hegedű órákkal várom a tanulni vágyókat Budán !!! Nálam nincs botkezű, botfülű ember,csak hegedülni szerető,és tanulni vágyó emberkék vannak, akik sze...
  • ACCESS MAGÁNOKTATÁS, ACCESS MAGÁNTANÁR 06(20)989-0232
    Budapest
    Adatbázis oktatás, adatbázis tanár. Ha meg szeretné érteni. Ha meg kell tanulnia. Az Exceltanár segít a kapcsolatok, a lekérdezések, az űrlapok, vagy a jelentések elkészítését elsajátítani. Sokan tanulták már meg nálam. Önnek is menni fog! írjon: mol...
    1 napja, 18 órája
  • EXCEL, ACCESS Online OKTATÁS!  06(20)989-0232
    Budapest XV. kerület, Budapest, Budapest
    EXCEL, ACCESS OKTATÁS! 06(20)989-0232 Most online is! Nálam biztosan megérti, megtanulja alkalmazni az elméletet is. Segítséget nyújtok álláskeresőknek, hogy az új helyen megfeleljenek az elvárt számítástechnikai követelményeknek. Főiskolások, egyete...
  • zongoraoktatás
    Budapest XV. kerület, Bezerédj Pál utca
    28 éves tanítási tapasztalattal rendelkező, diplomás zenetanár vagyok. Amivel foglalkozom: zongoraoktatás, furulyaoktatás, szolfézs, zeneelmélet, ének korrepetíció, angoloktatás. 5 éves kortól bármely korosztálynak. A kicsiket saját könyvemből taníto...
  • ANGOL MAGÁNTANÁR CSEPELEN!
    Budapest XXI. kerület, Budapest, Karácsony Sándor út
    Üzleti és katonai szaknyelv, nyelvvizsga, érettségi, felvételi, állásinterjú, korrepetálás, diploma mentés minden szinten, külföldi gyakorlattal rendelkező oktatótól. Stresszmentesen, beszéd centrikus módon, interaktív számítástechnikai eszközökkel, ...
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nyerges Máté

  • 0670257-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország
Angoltanulás könnyedén az interneten!