Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Anomaly Warzone Earth PC

2 892 Ft
Budapest
2 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410025
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az Anomaly: Warzone Earth az akció és a stratégiai játékok különleges keveréke, amely a feje tetejére állítja a tower defense játékmenetet. A közeli jövőben játszódó történetben a feladatod, hogy megmentsd a Földet az idegenek támadásától. A támadók elfoglalták a világ nagyvárosait, és hatalmas tornyokat építettek, amelyek mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül. Rajtad múlik, hogy a páncélosokból álló csapatodat átvezesd az olyan városok, mint Bagdad és Tokió utcáin, de az útvonalak és az ellenállás legyűréséhez szükséges egységek kiválasztása is rád vár. Irányítsd a Parancsnokot, aki különleges képességeivel és gyors gondolkodásával kulcsfontosságú lesz a csapat bevetés alatti támogatása szempontjából, miközben a történettel rendelkező kampány gyors tempójú, taktikus csatáit vívod, vagy a két, szívdobogtató Squad Assault módban játszol. 
 
Jellemzők:

Élvezd az innovatív játékmenetet – az akció és a stratégia keveréke és a feje tetejére állított tower defense játékmenet, ahol Te képviseled a támadó oldalt! 
Irányítsd a parancsnokot, akinek különleges képességei és gyors észjárása elengedhetetlen a csapat győzelemért vívott küzdelméhez. 
Gondolkozz taktikusan és stratégiailag - válaszd ki a megfelelő csapatot és a legjobb útvonalat a küldetés során. 
Bővítsd ki a taktikai lehetőségeket erőforrások gyűjtésével, melyekkel új egységeket vásárolhatsz és fejlesztheted csapatodat a csata során. 
Játssz több órán át a magával ragadó történetű kampányban, valamint a két izgalmas Squad Assault módban. 
Merülj el a csodálatos látványvilágban és a hangulatos zenékben. 
A játék támogatja a Windows 7 kompatibilis PC érintőképernyőket! Érintsd meg a képernyőt a teljes taktikai élmény érdekében.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest