Autótakaró ponyva hatchback 320-332cm S2 Kegel Mobil Garage

19 990 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
6 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4548065
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Amikor ponyvát választ ki, ajánljuk, hogy elsősorban a kocsi hosszát és alakját vegye figyelembe. A kocsit ábrázoló fénykép a mérvadó, mely azt a kocsit ábrázolja, melyre jó a huzat – össze kell hasonlítani a saját kocsijának az alakját a terméket ábrázoló fényképpel. A következő lépésben meg kell mérni a kocsit, különös figyelemmel a hosszára. Az utolsó méret a kerület, melyet a lökhárító magasságában kell mérni. A kocsi kerülete nem lehet nagyobb, mint a ponyva leírásában megadott méret – egy kicsit kisebbnek vagy egyenlőnek kell lennie azzal. A szövet, melyből a ponyva készült, igazodni fog az egy kicsit kisebb és az egy kicsit nagyobb hasonló alakú kocsihoz is.



Mérete:

Hossza: 320-332 cm



A magas minőségű, autókra való MOBILE GARAGE huzatok vízhatlanok, de páraáteresztőek. A huzat háromrétegű, vízhatlan, páraáteresztő membránból és nehezen vizesedő, de magas páraáteresztő képességgel rendelkező anyagokból készült, majdnem teljesen szoros, de ugyanakkor elvezeti a huzat alatt összegyűlő nedvet. Az egész kocsit, az alsó részével együtt védi a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. A huzatok UV-sugárzás ellenállóak. A rögzítésük kocsit körbefogó zsinórral történik, megfelelően összekötve biztosítják a kocsit erős szél esetében is. Mivel az ajánlatunkban több alakban és méretben találhatóak, különböző kocsikhoz illenek. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.



Több szezonban használható termék, melynek a funkcionalitását minden évszakban értékelni lehet. A téli szezonban nem engedi, hogy a kocsira hulljon a hó, deres vagy jeges legyen, valamint nem fagy oda, ősszel védi a kocsit az esőtől, széltől, levelektől és a falevelektől, nyári és tavaszi időszakban védi a kocsit az UV-sugárzástól, a virágportól és madárürüléktől. A huzat nagyon jó védelmet biztosít a kocsija számára, Önnek pedig kényelmet nyújt. Nem kell mindennap leseperni a havat a kocsijáról – elég, ha lerázza a havat a huzatról, nem kell kaparnia az üvegeket, hogy eltávolítsa a deret, nem kell annyira gyakran mosnia a kocsit, mivel tovább tiszta marad, hőség idejében pedig a kocsiban a hőmérséklet jóval tűrhetőbb lesz, ezért nyugodtan egyből beszállhat a kocsiba. A huzat védi a kocsiját attól, hogy a festék lekopjon, fakuljon és mattá váljon, védi a krómozott elemeket, illetve a karcolások többségétől is. A huzatot alkalmanként és folyamatosan is lehet használni. Főleg azoknak a kocsitulajdonosoknak készültek, akiknek nincs lehetőségük garázsban tartani a kocsit.



Nagyon tartós és erős, magas minőségű anyagból készült, melynek több kivételes jellemzője van. A szövet felső része, mely a motorháztető, tető és csomagtartó felett van, háromrétegű, vízhatlan, de páraáteresztő membránból készült, az oldalak pedig nehezen vizesedő Spunbond anyagból. Az anyag tulajdonságai és a huzat megfelelő szerkezete biztosítja a megfelelő levegőáramlást a huzaton belül. Bármely nedvesség, mely összegyűlik a huzat alatt, gyorsan elpárolog, aminek köszönhetően elkerülhetjük a kocsi rozsdásodását. A huzat belső oldalán a szövet teljesen sima, biztonságos a kocsi számára, mivel nem korcolja, és nem töri a lakkot akkor sem, ha erősen fúj a szél.



A huzat galambszürke színű, így nagyon praktikus, és ugyanakkor nagyon jól néz ki. Közepén látható a cég logója és a cég neve, valamint annak a szövetnek a neve, melyből készült – ez biztosítja az eredetiségét, illetve a termék magas minőségét. A termék nagyon gyorsan és könnyen felszerelhető. A huzat befedi az egész kocsit, az alsó részével együtt, egy kicsit ugyanis alámegy – a kocsit körbefogó zsinórnak köszönhetően erősen tapad a kocsihoz, és így megakadályozza, hogy elcsússzon. Csak a megfelelő kötés biztosítja a kötés tartósságát. Összehajtva a huzat nem foglal el sok helyet, mindig magunkkal vihetjük.



A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.



Anyag:

- háromrétegű membrán

- Spunbond szövet



Szín: galambszürke



A termék előnyei:

- vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól

- UV-sugárzás ellenálló

- egész évben védi a kocsit

Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit

- védi a kocsi lakkját a kopástól, fakulástól, mattá válásától, védi a krómozott elemeket.

- Több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas

- A zsinóros rögzítésnek köszönhetően erősen rögzül a kocsihoz

- Az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy

-Nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges

- A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra

- Könnyen szerelhető

- Könnyen tárolható – nem foglal sok helyet



Felszerelése:

Tegye fel laza huzatot a viszonylag tiszta kocsira, úgy, hogy a középső sáv fehér oldala befele nézzen, majd maximálisan húzza össze a zsinórt, és megfelelően kösse össze. Csak a megfelelő kötés garantálja a kötés tartósságát. Kösse össze a zsinórt az utasítások szerint - akkor biztos lehet abban, hogy a huzat tartósan és erősen van rögzítve – tehát, hogy a kocsija teljes biztonságban van. Az ajánlott kötés lehetővé teszi a zsinór két végének az összekötését, és ugyanakkor a gyors kikötés lehetőségét is biztosítja.

Mérettáblázat: S2 ferdehátú   FIAT Cinquecento, Seicento LADA szem

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.