Bérelhető luxusingatlanok a Rózsadombon

Budapest
5 éve

Ritka eset, amikor valaki milliós összeget fizet albérletért, márciusi cikkünkben különleges albérleteket kerestünk Budapesten, mostani válogatásunkban pedig luxus családi házak közül szemezgettünk.


Óriás luxusvilla török fürdővel

 

Havi 1,9 millió ft-ért bérelhető ez az elképesztő, 2018-ban teljes körűen felújított ingatlan. Ebben a kategóriában szinte természetes, hogy 4 hálószobával rendelkezik, amelyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik, valamint két nappali is van a házban két különböző szinten, az egyikhez 40 m2-es, a másikhoz pedig 100 m2-es terasz kapcsolódik. A 2 emeleten vannak a hálók és a ház igazi különlegessége, a wellness részleg: csodálatos, 65 nm-es, olasz mozaikkal kirakott, 24 karátos arany elemekkel díszített, automata vízforgató berendezéssel ellátott török fürdő, mellette pedig masszázs medence, szauna, a szintén mozaik borítású zuhany, a bár, és a japán stílusú sziklacsobogó.


Felújított családi otthon a 2. kerületben

 

Szintén a 2. kerületben található ez a kategóriájában szerényebbnek számító, nagyjából 300 m2-es, 3 szintes felújított családi otthon. Két hatalmas terasszal, 2 garázzsal és 3 kocsibeállóval valamint szaunával, parkosított kerttel várja hosszú távú bérlőjét. Különlegesség, hogy a 850 000 Ft-os havi bérleti díj heti egy nagytakarítást és havi egy kert karbantartást is tartalmaz, így az j lakónak erre sem lesz gondja.


Páratlan lehetőség a Rózsadombon

 

Egy különleges megjelenésű, egyedi házat kínálnak bérletre a 2. kerületben, a Rózsadombon. Meghökkentő lehet a több, int 3 millió Ft-os havi bérleti díj, azonban a ház nem csak otthonnak alkalmas, hanem egyes részein iroda is kialakítható, a lokáció pedig önmagában lenyűgöző.


Medencés, panorámás villa

 

Fantasztikus kilátással, úszómedencével és szaunával bérelhető ez a 8 hálószobás villa a II. kerület, II/A részén. A háborítatlan pihenésről az ősfás, parkosított kert gondoskodik, ahonnan minden egyes nap élvezhetjük a városban ritka panorámát.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest