Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

BioShock Infinite PC

1 856 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410030
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A fiatal, éppen világhatalommá váló Egyesült Államok eszményeit jelképező lebegő város – Columbia - egy hosszú, távoli vidékeket megcélzó útra indul, melyen sokan elkísérik. Ami eleinte egy új, reményteli eseménynek tűnik, hamarosan keserű csalódássá válik, miután a városnak hirtelen nyoma vész.
A BioShock Infinte - a first person shooter, ahogy még soha nem láttad. Az 1912-ben játszódó történetben a korábbi Pinketron ügynök, Booker DeWitt szerepébe bújhatunk, akit Columbia lebegő városába küldtek, hogy mentsen meg valakit. A célszemély? Elizabeth, akit gyermekkora óta bebörtönöztek a városban. A hajmeresztő menekülés során Booker és Elizabeth között egy erős kötelék alakul ki, mely lehetővé teszi Booker számára, hogy fejlessze képességeiket, és ezek révén hatással legyen a környezetére. Együtt menekülnek Columbia látképe előtt, az utcákon, a házak között, a felhőkben úszó hatalmas léghajókon - megtanulva a rendelkezésükre álló fegyverarzenál és különlegesebbnél különlegesebb képességek használatát.
 
 Jellemzők:
EGY ÚJFAJTA HŐS! - Booker DeWitt, egy korábbi Pinkerton ügynök, kit egy titokzatos csoport bérelt fel, hogy szabadítsa ki Elizabeth-et Columbia lebegő városából.EGY VADONTÚJ, VILÁG! - Fedezd fel Columbia lélegzetelállító és csodálatos világát, oldaladon Elizabeth-tel, akinek valósághű és életszerű viselkedéséről a forradalmian új mesterséges intelligencia gondoskodik.VÁLTOZATOS HARCOK! - Soha nem látott, függőleges harc. Repüld át Columbia egét a villámgyors légvasúton!TELJESEN ÚJ ELLENSÉGEK! - Booker ellenségei okosak, kellően egyediek, és nagyon halálosak. Garantáltan meglepetést okoznak - az első perctől az utolsóig.KLASSZIKUS BIOSHOCK HARCRENDSZER - Fegyverek az egyik kézben, különleges képességek a másikban... de mindez jóval személyesebb, és robosztusabb, mint ahogy azt az eddigi Bioshock játékokban megszokhattuk.TÖBB TARTALOM, TÖBB JÁTÉK - az online és innovatív exkluzív tartalmak új rendszere a BioShock játékokban eddig példátlan élettartamot biztosít.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    BioShock Triple Pack PC
    Budapest
    A Bioshock Triple Pack tartalmazza a Bioshock I ; Bioshock II; és a Bioshock Infinite játékokat....
    2 éve, 2 hónapja
    5 255 Ft
  • Régen frissült
    BioShock Collection PC
    Budapest
    A BioShock: The Collection az alábbiakat tartalmazza: BioShock alapjáték és minden egyszemélyes DLC BioShock 2 alapjáték és minden egyszemélyes DLC BioShock Infinite alapjáték és minden egyszemélyes DLC „Director’s Commentary: Imagining BioShock” ren...
    2 éve, 2 hónapja
    4 989 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest