Ezt a hirdetést archiválták.

Burberry Női Parfüm My Blush EDP

Budapest
5 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4600209
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 


Burberry Női Parfüm My Blush EDP

 


Hagyd, hogy ez a 100%-ban eredeti Női Parfüm My Burberry Blush Burberry EDP meglepjen téged, és határozd meg egyéniségedet azzal, hogy egy exkluzív, egyedi és sajátos női parfümöt használsz. Fedezd fel a 100%-ban eredeti Burberry termékeinket!


Nem: Hölgy

Típus: EDP (Eau de Parfum)



 

Alfa Store – A vásárlás alfája.

 

Burberry

 

Az angol luxuscéget 1856-ban alapította Thomas Burberry, aki nagyon jó csillagzat alatt születhetett, hiszen márkája rövid időn belül fényes karriert futott be. Ám meglepő módon első sikereit nem a kifutókon aratta, hanem a felfedezők és a katonák körében. A Burberry fejlesztette ki a gabardint, ami egy erős, vízálló, mégis jól szellőző anyag. Ebből készítettek például öltözet Roald Amundsennek, a norvég felfedezőnek, aki elsőként érte el a Déli-sarkot, és Ernest Shackletonnnak, aki az Antarktiszra indított expedíciót. Később már nemcsak a felfedezők, hanem a sportolók is Burberry gabardinjából készült síruhákat viseltek.

 

Az első világháború alatt megbízást kaptak, hogy a tervezzenek egy kabátot a katonáknak, amely jól tűri a viszontagságokat. Így született meg a mára ikonikussá vált Burberry ballonkabát őse. Védjegyük, a kockás minta is ezen a kabáton jelent meg először, bélésként, de csak az 1900-as évek második felében kezdték el önállóan használni különböző termékeken, például sálakat, esernyőket díszítettek vele. A Burberry ballon a háború után az utca divatját is meghódította, hála a katonáknak, akik a hétköznapokon is elkezdték viselni strapabíró kabátjukat. A ballonőrület később Hollywoodot is elérte, Humphrey Bogart a Casablancaban, Peter Sellers a Rózsaszín Párducban is ilyen kabátot viselt.

 

A márka az évek során több különböző termékvonallal rukkolt elő, ezzel is reagálva a vásárlók különböző igényeire: a Burberry Prorsum a márka fő termékvonala, a Burberry Brit a legelérhetőbb márka – ez leginkább az árakban mutatkozik meg. A Burberry Sport sportruházatot és kiegészítőket kínál, a Burberry London kollekciókban pedig üzleti viseleteket találni.

 

Alfa Store – A vásárlás alfája.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest