Bútorszállítás, bútorszerelés, csomagolás, lomtalanítás. Tel : 061- 390 0000

Budapest
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4903442
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
Belföldi költöztetés, bútorszállítás, irodaköltöztetés, bútorlomtalanítás, szállítás, tehertaxi, csomagolás, bútorszerelés, lomtalanítás egyszóval az összes tevékenységgel foglalkozunk ami a fuvarozáshoz, költöztetéshez kapcsolható.
Tevékenységünket főleg Budapest területén végezzük, az összes kerületben legyen az Újpest, Újpalota, Zugló, Kispest, Mátyásföld vagy Cinkota, Önnek csak telefonálnia kell és fuvarszervezéssel foglalkozó kollégánk felveszi a szükséges adatokat, illetve egyezteti az időpontot és a részleteket a szállítással kapcsolatban. Ezen kívül email-ben történt megrendelések teszik ki a munkáink nagy részét.
Ha költözik és nem kívánja magával vinni a megunt és elhasznált bútorokat, akkor lomelszállítás keretében hivatalos lerakóhelyre elszállítjuk azokat. Hagyatéklomtalanítást is végzünk ilyenkor a lakás teljes tartalmát kipakoljuk és elszállítjuk. Teherautóink a különféle szállításhoz különböző méretben állnak rendelkezésre. Telefonszámunkon a hét minden napján elérhetőek vagyunk: T:061 390 0000. T:06309 441 195.
Honlapunkon pedig mindenre kiterjedő tájékoztatás található szolgáltatásainkról.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fresh Kft

  • 0630 94-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fresh Kft

  • 0630 94-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest