Dazer II. kutyariasztó

17 490 Ft
Budapest
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6998866
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dazer kutyariasztó



A közterületen lévő állatok 75-80%-a az idegen kutyák támadásától tartva védekező, vagy támadó feszült állapotban van. Óvja családtagjait és kutyáját!












A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas.





Ajánljuk hozzá a Panasonic tartós elemet!  (Figyelem! A termék tartós elemmel van csomagolva, külön nem kell hozzá vásárolni! Max. tartaléknak)




A kutyariasztó ezt a szelektálást úgy tudja elvégezni, hogy az állatban lévő passzív  vagy negatív feszültséget megemeli majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni, és elmenekül a helyszínről. Saját állatra nem célszerű használni, mert a pozitív feszültséggel teli - gazdáját örömmel fogadó - állatot összezavarja. A saját kutya büntetésként éli meg a készülék által kiváltott feszültség növekedést, ezért jól lehet használni idomításra is, ha van olyan tulajdonsága, amiről le akarjuk szoktatni.




Kutyatámadás fő okai



A közterületen lévő elszabadult vagy kóbor állatok 75-80%-a az idegen kutyák támadásától tartva - miután folyamatosan érzik idegen állatok szagát - védekezésre vagy támadásra alkalmas feszült állapotban vannak és nagyon kevés dolog kell ahhoz, hogy az embert megtámadják. Ha saját kutyát tartanak a lakásban vagy udvaron, a ruházaton érzik a kóbor állatok az idegen kutya szagát és ez támadásra ingerelheti őket.




Mi a DAZER II?



A DAZER II - Derékövre csatolható, tenyérben elférő, hordozható ultrahangos kutyariasztó készülék. A Dazer II ultrahangos kutyariasztó minden fajta kutyára hatásos, ellentétbe a gyengébb kínai társaiaval pl.: Dogshaser, Antireks, Antipes, Antidog, Cobra, Tornado, LS-300, Chiston, Thunder.

A készülékre 1 éves cseregarancia vonatkozik.




Mérete akár a mobilodé










Kiváló USA minőség!



Könnyített, ellenálló műanyag borítású eszköz, melyet egy fém csipesszel tudunk egyszerűen az övünkre vagy a nadrág szélére csiptetni, hogy minden helyzetben könnyen elérhető legyen. Az eszköz tetején található egy led, mely a használatot és az elem töltését jelzi számunkra, melyet egy tartós ENERGIZER® 9V elem biztosít. A terméken fel van tüntve, hogy

MADE IN USA.





Saját tapasztalat.




A Dazer kutyariasztót 2000 nyara óta ismerem, és 2001 óta használom. Remek termék! Amióta magammal hordom, még sosem fordult elő, hogy atrocitás ért volna. Sőt, az már inkább, hogy összeverekedett kutyák gazdiainak segítségére lehettem a szétválasztásban!




Horváth Jenő ultrafutó




 



 



 



 



DAZER II ultrahangos kutyariasztó részletes leírás:



A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas. A szelíd vagy passzív állatot a berendezés nem bántja, nem vált ki náluk különösebb reakciót, kivéve ha idomításra használjuk. A süket kutyákra pedig hatástalan, miután azok nem hallják az ultrahangot.



A készülék ezt a szelektálást úgy tudja elvégezni, hogy az állatban lévő passzív vagy negatív feszültséget megemeli majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni, és elmenekül a helyszínről. Saját állatra nem célszerű használni, mert a pozitív feszültséggel teli - gazdáját örömmel fogadó - állatot összezavarja. A saját kutya büntetésként éli meg a készülék által kiváltott feszültség növekedést, ezért jól lehet használni idomításra is, ha van olyan tulajdonsága, amiről le akarjuk szoktatni.



Ha az állat olyan magatartásminták szerint viselkedik, ami nem elfogadható gazdája számára, akkor ezekről le lehet szoktatni a Dazer segítségével. A szóbeli parancs kiadása után használjuk rövid 1 mp-es időtartamra a Dazert úgy, hogy a kutya lehetőleg ne lássa a kezünkben. Néhány ismétlés után kialakul a kutyában a reflex az adott parancshoz, érzékeli az ultrahangot és később az ultrahang nélkül is, pusztán a szóbeli parancs kiadása után is végrehajtja a feladatot.



A kutyák másik nagy csoportját, a passzív állatokat, - amelyek 20-25%-os arányt képviselnek - a készülék nem bántja. A passzív kutya a DAZER hangjára csupán elfordítja a fejét - ezt azért teszi, mert így tudja meghatározni a hang irányát - és végzi a dolgát tovább. A fejfordítás nagyon fontos jelenség! Ez azt jelenti, hogy a kutya hallotta a készülék hangját, de azért nem menekül el, mert nincs benne támadási feszültség, amit a készülék az epilepsziás szint közelébe felemelhetett volna, és így nem vált ki az állatból menekülés reakciót.



0-2%-ra tehető a süket kutyák aránya a közterületen, amelyre a készülék hatástalan. Ezek az állatok a készülék használatakor nem fordítják el fejüket, hanem mereven néznek az emberre, figyelve a mozgást. Célszerű őket kikerülni, és tartani a biztonságos távolságot.




Vigye magával mindig ha fut, sétál, kerékpározik, közterületen végez munkát, vagy ha ismeretlen tájra megy túrázni mert kutyatámadás bárhol érheti!




Déli 12 óráig leadott rendeléseket másnap délelőttre szállítjuk! (csak munkanapokon)

Kapcsolat a hirdetővel
  • Futáshoz.hu Shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Magyar autós zászló eladó
    Budapest XIII. kerület, Budapest, Béke utca 26
    Magyar autós zászló eladó Méret: 40 cm x 30 cm Csomagolás: rövid műanyag csomagolás egy záróvéggel Árak (nettó ár) 1 db-os rendelésnél: 300 Ft / db 100 db-os rendelésnél: 250 Ft / db 1000 db-os rendelésnél : 200 Ft / db...
    200 Ft
  • Pex csövek
    Budapest XIII. kerület, 1135 Béke utca 26
    14*2 - 200 m tekercs - HUF 75 + Áfa 26*3 - 50 m tekercs - HUF 300 + Áfa 32*3 - 50 m tekercs - HUF 405 + Áfa Az árak nettó árak! A PEX csöveket tekercsekben tudjuk átadni, vágni nem tudjuk. S...
    75 Ft
  • Angol míves kétrészes dugó
    Budapest XVII. kerület
    A.E. Williams angol míves (handmade) két részes dugó eredeti dobozában, certificattal. Doboz 4,5x5x4 cm-es. Vadonat új, sohasem használt limitált darab....
    10 000 Ft
  • Tésztatároló üvegek
    Budapest XVII. kerület
    Három darab talpas, vastag üvegű eredetileg spagetti tárolására használt üveg parafa dugóval. Magassága 57 cm 31 cm kerületű hibátlan darabok. Az ár egy darabra vonatkozik....
    5 000 Ft
  • Márkás "LIEBESKIND" lapos női táska
    Budapest XVII. kerület
    Mohazöld valódi velour bőr „LIEBESKIND” Berlin márkás lapos vadonat új női táska, un. klatsch. Soha nem használt, pamut védőtasakban. Méretek: 26x22 cm kb. 8 cm mély. Kíváló ajándék elegáns hölgyeknek!...
    27 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Futáshoz.hu Shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest