Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Dead Space 3 PC

4 699 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410037
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
LEÍRÁS: Dead Space 3 [PC DVD] A Dead Space 3 - ban Isaac Clark és John Carver űrbéli küldetésre indul, azzal a céllal, hogy megtalálják a nekromorfok eredetének helyét. A fagyos bolygón - Tau Volantis - végrehajtott kényszerleszállás után a két hős kénytelen megküzdeni a kellemesnek nem nevezhető környezettel, hogy megszerezhessék az ásványi kincseket és a szükséges alkatrészeket. Isaacnek minden technikai ismeretére szüksége lesz, hogy megfelelő fegyvereket és további eszközöket készíthessen a túlélésük biztosítására. A jeges bolygó a kulcsa a nekromorfokkal való leszámolásnak, de a sikerhez vezető út tele van leküzdendő akadályokkal - lavinák, jeges párkányok, stb. Szemtől szemben a vérszomjas ellenséggel, a természet erői által akadályoztatva Isaac és John kénytelen együttműködni, hogy képesek legyenek megmenteni az emberiséget a fenyegető apokalipszistől.
Komplett singleplayer kampány és kooperatív online módEgyszerű drop in/out rendszerFedezd fel a föld alatti városokat és teljesíts mellékküldetéseketKutasd át a jeges bolygót és találd meg az elhagyott telepeketTaláld meg a szörnyű nekromorfok központját, ahonnan terjeszkednek, harcolj ellenük, hogy madardjon remény az emberiség számára

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest