Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

DmC Devil May Cry PC

2 504 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410038
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A DmC a démon és angyal nászából született ifjú Dante történetét meséli el, akinek szembe kell néznie mindazzal a nehézséggel, amit öröksége jelent. E kettős személyiség a játékmenetre is rányomja bélyegét, hiszen Dante egyaránt parancsol démoni és angyali erőknek. Rebellion névre keresztelt kardját akarata szerint változtatja, ami befolyásolja harcstílusát és mozgáskultúráját.
A DmC fejlesztésére a Capcom az összetett szereplőiről és történetvezetéséről ismert brit Ninja Theory stúdiót kérte fel. A Ninja Theory tudása, valamint a Capcom akciójátékok területén szerzett páratlan tapasztalata a garancia arra, hogy a sorozat legújabb darabja megőrzi a Devil May Cry szellemiségét a mozifilmekhez mérhető kivitelezés mellett is.

Jellemzők:
Küzdj stílusosan – fűzd össze a földön és a levegőben végrehajtott támadásokat Dante angyali és démoni hatalmával a lehető legtöbb pont megszerzése érdekében!Dante története – Ismerd meg Dante eseményekben gazdag korai éveit, melyekben helyet kaptak régi és új arcok is!Féktelen akció – visszatér és új lehetőségekkel egészül ki a kardforgatásra és pisztoly használatára épülő intenzív harcrendszer, hogy stílusosan küldhesd a pokolra a démonfajzatokatMegőrzi a Devil May Cry szellemiségét – a korábbi részek fejlesztői gondoskodnak arról, hogy a DmC megfeleljen a rajongók elvárásainak és szervesen illeszkedjék a Devil May Cry franchise-baPáratlan minőség – a Ninja Theory a legmodernebb digitális mozgásrögzítés technológiát használva a DmC ádáz küzdelmeit tökéletesen kiegészítő karakterdizájnt, történetmesélést, filmbetéteket valósíthatott meg kimagasló színvonalon. 
©CAPCOM CO., LTD. 2013 ALL RIGHTS RESERVED.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest