E-TWOW Booster ES Grafitszürke

369 900 Ft
Budapest
5 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7591368
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Egyéb jármű
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A mozgás valódi forradalma! Mert az energia érték!



   



Ismerd meg a Futurer Elektromos Rollerek immár 9. generációját!  Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló hatósugárral rendelkező Futurer E-TWOW Booster ES rollereket!


Valószínűleg a leggazdaságosabb nem emberi erővel hajtott jármű a történelemben! (6,15-7,7 Wh/km!) Továbbfejlesztett zárszerkezetével még egyszerűbb összecsukni  és  kinyitni!  A beépített innovatív technológiáknak köszönhetően nagyon gazdaságos, és nagyon kényelmes jármű! Könnyedén elfér akár egy pici előszobában, a legkisebb autók csomagtartójában, a munkahelyeden az íróasztal alatt, a buszon a metrón az ülés alatt…(Sehol sem pótdíjköteles összecsukott állapotban!)  Képzeld el hogy egyetlen töltéssel (kb 15 Ft) 30 km szabadságot kapsz! Mindezt egy  mindössze 11.6 kg-os,  nagyon szerethető kis eszközben. Hódítsd meg a várost! Kérd hozzá a táskát is, és vidd el bárhová!  Például nyaralás közben sokkal több mindent megnézhetsz, ha a Booster ES rollert használod.


Fontos még tudni, hogy elektromos rollerektől példátlan módon az összes E-TWOW hagyományos módon is kompromisszumok nélkül rollerezhető. Mindegy, hogy be vagy ki van kapcsolva, nincs ellenállása a motornak ha lábbal hajtjuk. Magyarul ha akarom sima roller, ha akarom elektromos… 2 roller egyben.


Az E-TWOW Elektromos Rollerek építőelemei (a motortól, a vezérlésen, zárszerkezeten át a felfüggesztésekig) egytől egyig megbízható, sokat tesztelt, gondozásmentes, innovatív darabok.  Az E-TWOW több mint 10 év sikeres növekedésre és fejlesztésre tekint vissza, így aki eredeti E-TWOW roller vásárlása mellett dönt biztos lehet benne, hogy egy átgondolt és prémium módon megvalósított elektromos rollere lesz.


Kinek ajánljuk?:




Aki egy erős rollert keres mindennapi közlekedésre és nincs kihegyezve a hatótávra. Kiváló választás mindennapi munkába járáshoz, hétvégi szabad idős tevékenységhez, kirándulni vagy csak lemenni a kikötőbe.




Nem sikerült döntened? Kattints az elérhető modellek összehasonlításához:




Összehasonlítás




 



Ezekben a színekben választhatod













 

Kapcsolat a hirdetővel
  • FUTURER Elektromos Rollerek

  • +3620-9-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • E-TWOW GT SL - Grafitszürke
    Budapest
                     Ismerd meg a FUTURER E-TWOW Elektromos Rollerek immár 9. generációját!  Még merevebb és stabilabb, mint valaha. Az E-TWOW mindig megmutatja nekünk, hogy van feljebb, erősebb, stabilabb. Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégi...
    1 hete, 3 napja
    469 900 Ft
  • Bizományos E-TWOW GT SL - Grafitszürke #1412
    Budapest
    GT SL Integrált dobfék a hátsókerékben. A 40 km-es hatótáv 35 km/h-ás végsebesség kiváló megoldást nyújt a sebesség megszállottjainak. Ez a roller már nem csupán kiemelkedik a tömegből. Olyasmit tud -és azt nagyon jól -amire a többiek már a Booster V...
    330 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • FUTURER Elektromos Rollerek

  • +3620-9-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest