Energetikai tanúsítvány

Budapest
5 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2090273
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Egy 2012-ben érvénybe lépő kormányrendelet értelmében, Önnek egészen biztosan szüksége lesz energetikai tanúsítványra, ha új lakásba költözik, meglévő lakását eladja, vagy egy évnél hosszabb időre bérbe adja.
Az energetikai tanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya megmutatja, hogy az ingatlan milyen energetikai besorolással rendelkezik, azaz megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát.
Az eladónak azért hasznos ez a tanúsítvány, mert a jó energetikai besorolással rendelkező ingatlanokat magasabb áron lehet értékesíteni, hiszen ez garancia az alacsonyabb rezsiköltségre. Ezen kívül megmutatja, hogy milyen módszerekkel javíthatja otthona energetikai besorolását, ezzel jelentősen csökkentve rezsiköltségeit. Illetve részt vehet energia hatékonysági pályázatokon, melynek feltétele az energetikai tanúsítvány, így az épület korszerűsítése után pénzt takaríthat meg.
A vevőnek pedig azért fontos, mert a tanúsítvány alapján biztos információt kaphat arra vonatkozóan, hogy az ingatlan használata során kedvező vagy épp az átlagnál magasabb rezsiköltséggel számolhat-e.
Az energetikai tanúsítvány kiállításának menete:
Telefonos vagy e-mailes megkeresése után részletes tájékoztatást adunk Önnek arról, hogy milyen dokumentumok szükségesek a kiállításhoz, illetve milyen költségekkel jár.
 
Miért az EqU-Tec Mérnöki Irodát válaszd?
Mert akár egy napon belül belül kézben tarthatod a lakás zöldkártyát
Munkánk hitelességére garanciát vállalunk
Ingyenes tanácsadást biztosítunk a korszerűsítésekkel kapcsolatban
 
Készíttesse el minél előbb energetikai tanúsítványát, hiszen 10 évig érvényes, ha nem történik nagyobb átalakítás, korszerűsítés az épületen. Irodánk első számú mottója a korszerűség, a korrekt árak és a megbízható teljesítés.
 
Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. 
+36709447949, +36304736818

Kapcsolat a hirdetővel
  • EqU-Tec Kft.

  • +367094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • EqU-Tec Kft.

  • +367094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest