Ezt a hirdetést archiválták.

Escada Női Parfüm Rockin Rio EDT 100 ml

Budapest
5 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4600214
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 


Escada Női Parfüm Rockin Rio EDT 100 ml

 


Hagyd, hogy ez a 100%-ban eredeti Női Parfüm Rockin Rio Escada EDT meglepjen téged, és határozd meg egyéniségedet azzal, hogy egy exkluzív, egyedi és sajátos női parfümöt használsz. Fedezd fel a 100%-ban eredeti Escada termékeinket!


Nem: Hölgy

Típus: EDT (Eau de Toilette)



 

Alfa Store – A vásárlás alfája.

 

Escada

 

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

 

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

 

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

 

Alfa Store – A vásárlás alfája.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest