Ezt a hirdetést archiválták.

Estee Lauder Női Parfüm Bronze Goddess Eau Fraiche EDT

Budapest
5 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4600215
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 


Estee Lauder Női Parfüm Bronze Goddess Eau Fraiche EDT

 


Hagyd, hogy ez a 100%-ban eredeti Női Parfüm Bronze Goddess Eau Fraiche Estee Lauder EDT meglepjen téged, és határozd meg egyéniségedet azzal, hogy egy exkluzív, egyedi és sajátos női parfümöt használsz. Fedezd fel a 100%-ban eredeti Estee Lauder termékeinket!


Nem: Hölgy

Típus: EDT (Eau de Toilette)



 

Alfa Store – A vásárlás alfája.

 

Estee Lauder

 

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.





Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.





Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.

 

Alfa Store – A vásárlás alfája.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest