Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

F1 Race Star PC

601 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410047
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az F1 RACE STARS™ teljesen új formában hozza el a FORMULA ONE™ izgalmait, ahogy eddig még sosem láttad! A hivatalosan licenc alapján készült játék tartalmazza összes kedvenc FORMULA ONE sztárodat és csapatodat. Készülj fel a kockás zászlóig való száguldásra a legismertebb versenypályák ugratókkal, hurkokkal és rövidítőkkel kibővített változatain, melyeken továbbá fegyverek egész sorát is bevetheted riválisaid megelőzésére! Utazd be a világot és nevezz be a legkülönbözőbb Bajnokságokra a karrier módban, és állíts fel új körrekordokat a Time Trials módban! Az izgalmakat akár barátaiddal is megoszthatod – a könnyen elsajátítható irányítással az F1 RACE STARS tökéletes az osztott képernyős versenyekre legfeljebb 4 játékossal, de az interneten keresztül akár 12 fős futamokban is részt vehetsz, hogy versenyre kelj a játékosokkal világszerte. Az F1 RACE STARS a leggyorsabb út a szórakozáshoz!
 
Főbb jellemzők:
Hivatalos licenc alapján az összes kedvenc FORMULA ONE kocsiddal és csapatoddalKönnyen elsajátítható irányítás a fej-fej melletti versenyekhezSzáguldj a FORMULA ONE pályákon úgy, mint még soha – hurkokkal, rövidítőkkel, ugratókkal és sok mással!Gyűjts és vess be őrült fegyvereket ellenfeleid megelőzéséreOszd meg a mókát barátaiddal és családoddal a 4 fős osztott képernyős kooperatív módban és játssz osztott képernyőn akár interneten keresztül is más játékosok ellenUtazd be a világot és nevezz be a karrier mód számos BajnokságáraVersenyezz az interneten keresztül akár 12 játékossalCsatlakoztasd az F1 RACE STARS-t a Codemasters ingyenes RaceNet hub felületéhez és kövesd figyelemmel versenyeidet, díjaidat és riválisaidat, valamint csatlakozz közösségi eseményekhezÁllíts be új körrekordot és kapaszkodj a ranglista legtetejére a Time Trials módban. 
 
 
© 2012 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters”® , “Ego”® and the Codemasters logo are registered trademarks owned by Codemasters. “Codemasters Racing”™ and “RaceNet”™ are trademarks of Codemasters. An official product of the FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP.
FORMULA 1, FORMULA ONE, F1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trade marks of Formula One Licensing BV, a Formula One group company. Licensed by Formula One World Championship Limited. All rights reserved.
All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license. Unauthorised copying, adaptation, rental, lending, re-sale, arcade use, charging for use, broadcast, cable transmission, public performance, distribution or extraction of this product or any trademark or copyright work that forms part of this product is prohibited. Developed and published by Codemasters.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest