Fehér színű fényezésre polír (színpolír) 500 ml MOTIP 00746

3 500 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
1 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1263318
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Motip fehér színpolír egy speciálisan fehér színű fényezésekhez kifejlesztett polírozó anyag, amely kiválóan alkalmas a felszíni hibák, mint kisebb és közepes méretű karcolások, valamint a holografikus karcok hatékony eltávolítására. Ez a különleges formula tökéletes választás a megkopott, fakult fényű, normál és metál fényezésű felületek színének és fényének helyreállításához. A termék gyors és könnyű alkalmazást tesz lehetővé, miközben hosszantartó védelmet nyújt az időjárási viszontagságokkal szemben, és csökkenti a szennyeződések újbóli lerakódását.

Az oldószermentes összetétel, mely szilikont is tartalmaz, biztosítja a fényezés kíméletes kezelését, miközben fenntartja annak ragyogását és ellenállóságát.



Hogyan használjuk a Motip fehér színpolírt?



-Használat előtti felkészítés: Alaposan rázza fel a terméket, hogy az összetevők homogén keveréket alkossanak.

-Optimális hőmérséklet: A felhordás ideális hőmérséklete 5-30°C között van, ami elősegíti a polírozó anyag egyenletes eloszlását és optimális hatását.

-Felület előkészítése: Győződjön meg róla, hogy a kezelendő felület tiszta és száraz legyen a polírozás megkezdése előtt.

-Alkalmazás: Egy nedves kendő segítségével vigye fel a polírozó anyagot vékony, egyenletes rétegben.

-Polírozás: A száradás után használjon egy tiszta, száraz, puha kendőt a fényezés fényesítéséhez és a polírozó anyag maradékainak eltávolításához.



A Motip fehér színpolír 500 ml-es kiszerelésben kapható, amely több alkalmazásra elegendő mennyiséget biztosít. A terméket fagymentes helyen kell tárolni, hogy megőrizze minőségét és hatékonyságát.

Az eredmény egy frissített, ragyogó fehér fényezés, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és megújult szépséggel büszkélkedhet

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.