Fúrt és ásott Kutak fennmaradási engedélyeztetése

Budapest Magyarország
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5042234
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
A kutak fennmaradási engedélyeztetését teljes dokumentáció összeállítását vállalom. Az engedélyeztetés díja az alábbiaktól függ:

-a kutak mélységétől, a kitermelt víz mennyiségétől, valamint annak felhasználási módjától függően két eset áll fent: vagy a helyi jegyző, vagy az illetékes katasztrófavédelmi igazgatóság az illetékes. Az illetékességi jogkör megállapítása minden esetben egyedileg történik.
- amennyiben a jegyző az illetékes, úgy egyszerűbb helyzet áll fent, egy dokumentáció benyújtásával eleget lehet tenni a bejelentési kötelezettségnek.
- amennyiben az illetékes hatóságnál kell eljárni, akkor a dokumentációk mellé szükséges a komplett vízhasznosítási mű engedélyeztetése, valamint a kapcsolódó vizsgálatok elvégzése: kútvizsgálat, vízkémia, a kút geodéziai bemérése, vízföldtani napló adatszolgáltatásának összeállítása, vízföldtani napló díja.
Ezek minden kút esetében eltérő összegek, leginkább talpmélységtől függ.

Várom a megbízásokat a +36-70/295-30-11 telefonszámon!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Batki Zsolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Batki Zsolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Magyarország