Gree klíma forgalmazás

Budapest Gödöllő
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4332171
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Gree klíma – egy klímás sikertörténet
 
Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania? Mi mindent tud egy Gree klíma? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik?  Elsősorban azért jó Gree klímát szereltetni otthonunkba, irodánkba, mivel a gyár kifejezetten a klímák gyártására specializálódott, ezen a területen igyekszik minél tökéletesebb termékeket előállítani.
 
A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Ennek pedig nagy jelentősége van, hiszen hónapokon keresztül fogjuk hallgatni a kiválasztott klímaberendezés hangját.
 
A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készüléke képes leolvasztásra. Ennek téli üzemmód esetén van jelentősége: ekkor a kültéri egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna a nagy hidegben, ha nem lenne az automatikus leolvasztás funkció, mely rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.
 
Sok típusnál a beépített Wi-Fi érzékelőnek köszönhetően már távolról is vezérelhetjük klímánkat, így mire hazaérünk, már egy kellemes hőmérsékletű lakás vár minket otthon.
További extra dolog az I feel funkció, melynek segítségével a központi egység érzékeli a levegő hőmérsékletét a távirányító környezetében.
 
https://klimaaruda.hu/gree-klima.html

Kapcsolat a hirdetővel
  • Liber György

  • 0620261-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Gödöllő


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Liber György

  • 0620261-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Gödöllő